Έχουν χυθεί τόνοι μελάνι για τη σχέση της βουλευτού της Νέας ∆ηµοκρατίας Έλενας Ράπτη και του τραγουδιστή, Λούκα Γιώρκα, αφού έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Τα περισσότερα δημοσιεύματα τους ήθελαν να έχουν πάρει από κοινού την απόφαση αυτή, βλέποντας πως η σχέση τους πλέον έχει βρεθεί σε τέλµα.

Στα... απόνερα αυτής της είδησης, µόλις δύο εβδοµάδες µετά το τέλος της σχέσης τους, ήρθε µία νέα είδηση, που ήθελε το ζευγάρι να είναι και πάλι µαζί, σε µία προσπάθεια να τα ξαναβρούν οι δυο τους και να κάνουν µία ακόµα επανεκκίνηση στον έρωτά τους!

Και φυσικά η πιο αρµόδια για να αποκαλύψει τι πραγματικά συμβαίνει ήταν η ίδια η Έλενα Ράπτη, η οποία, όµως, είναι κοινό µυστικό πως δεν θέλει ποτέ να αποκαλύπτει το οτιδήποτε για την προσωπική της ζωή.

Και τότε, λοιπόν, ήρθε η δήλωση-γρίφος στην Real και τη Νίκη Κώτσου από την όµορφη Θεσσαλονικιά βουλευτή, η οποία στην ερώτηση αν όντως ισχύει πως είναι ξανά µαζί µε τον Λούκα Γιώρκα, απέφυγε για ακόµα µία φορά να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει την είδηση.

«∆εν θέλω να µιλάω για τα προσωπικά µου» είπε, ενώ λίγο πριν κλείσει ευγενικά το τηλέφωνο µας έβαλε και τον... γρίφο: «Είµαι ελεύθερη. Αν δεν µπει βέρα στο δεξί, είµαι ελεύθερη».

Η αλήθεια είναι πως τρία χρόνια που κράτησε η σχέση αυτή είχαν γραφτεί και ακουστεί πολλά για γάµο ανάµεσα στο ζευγάρι. Είναι, επίσης, γεγονός πως η Έλενα Ράπτη έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυµία της να αποκτήσει τη δική της οικογένεια. Ποτέ, όµως, δεν έφτασαν πραγµατικά πολύ κοντά στον γάµο, παρόλο που ο έρωτάς τους υπήρξε από την αρχή ιδιαίτερα δυνατός. Αρκετές φορές και θυελλώδης, µε πολλές εντάσεις, αλλά και στιγµές πάθους!

Γι’ αυτό και συχνά η σχέση τους περνούσε κρίση. Τα συναισθήµατα, όµως, που ένιωσαν από την πρώτη στιγµή που συναντήθηκαν οι δρόµοι τους, τους έφερναν και πάλι κοντά. Κάτι παρόµοιο λέγεται ότι συνέβη και πριν από λίγες ηµέρες. Μπορεί να χώρισαν σε πολύ φιλικό κλίµα, η αφορµή όµως για να έρθουν και πάλι κοντά ήταν η συνεργασία τους σε µία σπουδαία δουλειά.

Ο Λούκας Γιώρκας υπογράφει την επιµέλεια παραγωγής, τη µουσική και τους στίχους στην ιστορία κινουµένων σχεδίων «Το µυστικό της Νίκης II», η οποία εντάσσεται στην καµπάνια ενηµέρωσης για τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ», την οποία εδώ και χρόνια «τρέχει» η Έλενα Ράπτη. Πρόκειται για τη δεύτερη σε σειρά συνεργασία τους, που τελικά στάθηκε ικανή για να ενώσει ξανά το ζευγάρι. Φίλοι του ζευγαριού λένε πως αν και ο πρόσφατος χωρισµός τους έγινε συνειδητά και πάρθηκε από κοινού, χωρίς εντάσεις και εκνευρισµούς, όχι µόνο δεν ήταν οριστικός, αλλά ανήκει πλέον στο µακρινό παρελθόν, µιας και οι δυο τους κάνουν και πάλι κοινά σχέδια για το µέλλον.