current views are: 30

1 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση18:00

Ο Αλεξάνδρου αποκαλύπτει τον λόγο που έφυγε από τη Μενεγάκη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκαλύπτει πρώτη φορά τον αληθινό λόγο που τον έκανε να αποχωρήσει από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη…

Δημοσίευση 18:00’

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκαλύπτει πρώτη φορά τον αληθινό λόγο που τον έκανε να αποχωρήσει από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη…

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκαλύπτει πρώτη φορά τον αληθινό λόγο που τον έκανε να αποχωρήσει από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη…

 

Υπήρξε κάποια παρεξήγηση ή συνέβη κάτι άλλο; Σε τι φάση σε πετυχαίνω; Φαντάζομαι ότι είναι λίγο περίεργο να αλλάζει η ζωή σου ξαφνικά στη μέση της σεζόν και αναφέρομαι βέβαια στην αποχώρησή σου από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

 

Είμαι σε μια φάση δημιουργική από την άποψη ότι έχω όλες τις επιλογές μπροστά μου και προσπαθώ να σκεφτώ με καθαρό μυαλό χωρίς να βάζω συναισθηματικά εμπόδια και γενικότερα συναισθηματισμούς που μπορεί ενδεχομένως να με βγάλουν από μια καθαρή μου απόφαση. Προσπαθώ να βρω τι θα ήθελα να κάνω ακριβώς για μένα. Σε σχέση με τα τηλεοπτικά έχω κάποια concept στο μυαλό μου, αλλά μου έχουν γίνει και κάποιες ωραίες προτάσεις που τις σκέφτομαι.

 

Τελικά γιατί έληξε αυτή η συνεργασία άδοξα;

Δε έληξε καθόλου άδοξα. Ήταν πραγματικά μια κοινή απόφαση και στο λέω με όλη την ειλικρίνεια που με διέπει ως άνθρωπο. Έρχεται μια στιγμή στη ζωή σου και κατ’ επέκταση στη δουλειά σου που σκέφτεσαι αν αυτό που θέλεις να πάρεις κι αν αυτό που θέλεις να δώσεις έχουν στερέψει. Κάπως έτσι σκέφτηκα και αποφάσισα να κάνω αυτή την αλλαγή στη ζωή μου, γιατί ήθελα να κάνω άλλα πράγματα.

 

 

Την αγαπώ συγκινήθηκα. …

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης dimitris alexandrou (@dimitris_alexandrou) στις

Το είχατε συζητήσει δηλαδή με την Ελένη Μενεγάκη ότι πρόκειται να αποχωρήσεις από την εκπομπή στα μέσα της σεζόν;

Εννοείται. Δεν ήταν ουρανοκατέβατο.

 

Όταν πήρες την απόφαση να φύγεις από την εκπομπή, το ανακοίνωσες;

Μα προέκυψε ύστερα από συζήτηση, Δεν μπορείς να φύγεις έτσι από ένα άτομο που λέγεται Ελένη Μενεγάκη! Επιμένω να ρωτάω γιατί γράφτηκε ότι ήταν καθαρά δική της απόφαση να σε κόψει από την εκπομπή στο πλαίσιο αλλαγών που ήθελε να κάνει, με αφορμή τα πολύ άσχημα νούμερα που σημειώνει φέτος η εκπομπή. Δηλαδή έφυγα και ανέβηκε η τηλεθέαση; Θα διώξεις ένα άτομο και θα ανέβουν τα νούμερα; Μου φαίνεται χαζό όλο αυτό να το σκεφτεί κανείς. Ίσα ίσα θα φανεί εις βάρος της ότι τα ’χει χάσει και κόβει κάτι. Δεν νομίζω ότι η Ελένη είναι τόσο χαζή για να κάνει σπασμωδικές κινήσεις.

 

Γράφτηκε επίσης ότι οι σχέσεις δεν είναι καλές…

Αν έγραφαν ότι ο Δημήτρης έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις, δεν θα έδινε κανένας σημασία. Άμα γράψεις, όμως, ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι το χειρότερο παιδί που υπάρχει και ότι έβρισε την Ελένη, θα μπουν στη διαδικασία να ανοίξουν την τηλεόραση να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Έτσι δεν λειτουργούν αυτά τα πράγματα; Νομίζω ότι ξέρεις πολύ καλά πώς λειτουργεί όλο αυτό το σύστημα.

 

Υπάρχει κάποια συμβουλή που δεν θα ξεχάσεις ποτέ από εκείνη;

Κάθε μέρα συμβουλή ήταν. Το θέμα είναι ότι δίπλα της πρέπει να ’σαι σαν σφουγγάρι. Εκείνη έχει μόνο να δώσει.

 

Πηγή: youweekly


σχετικα αρθρα