Οι παλιοί βουλευτές υποστήριζαν πως «οι κουμπαριές είναι για ψήφους, όχι για δουλειές». Στη showbiz όμως συμβαίνει το αντίθετο! Υπάρχουν κουμπαριές που έχουν περάσει μικρές κρίσεις και οι οποίες ξεπεράστηκαν... Έχουν χυθεί τόνοι μελάνι για αν μιλάνε ή όχι η Ελένη Μενεγάκη και η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η παρουσιάστρια τον χειμώνα που μας πέρασε φρόντισε να διαψεύσει τα περί διατάραξης της φιλίας της με την τραγουδίστρια κάνοντας δημόσια εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε η Θεοδωρίδου. Μια "ψύχρα" λέγεται πως υπήρξε ένα διάστημα και με τον Γιάννη Λάτσιο, ωστόσο πλέον ούτε αυτό ισχύει καθώς πολλές φορές μέσα στον χειμώνα διασκέδασε στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν.

Οι σχέσεις της Ναταλίας Γερμανού και της Άννας Βίσση είναι πάντα σε καλό επίπεδο χωρίς όμως είναι τόσο ζεστές όσο παλιότερα. Η Άννα είχε παντρέψει την παρουσιάστρια με τον Πέτρο Ίμβριο τον Οκτώβρη του '98, αλλά το ζευγάρι χώρισε το 2002. Έναν χρόνο αργότερα, σύμφωνα με φήμες της εποχής, "ράγισε" και η φιλία με την Άννα, όταν η Ναταλία αποφάσισε να δώσει στίχους σε τρία τραγούδια της Δέσποινας Βανδή στο άλμπουμ "Γεια". Μια "κολλητή" φιλία που επισφραγίστηκε με κουμπαριά είναι αυτή της Ρούλας Κορομηλά που πάντρεψε τον Νίκο Καρβέλα με την Αννίτα Πάνια.

Οι τρεις τους μιλούν καθημερινά στα τηλέφωνα, συναντιούνται πολύ συχνά ενώ βρίσκονται σε "ανοιχτή γραμμή" και για τα επαγγελματικά τους. Την παρτενέρ του Αργύρη Αγγέλου Eμιλυ Ματθαιακάκη ετοιμάζεται να παντρέψει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.


Πηγή: radar