Για την προσωπική της ζωή και για την απόρριψη που -όπως η ίδια εξήγησε- έχει βιώσει πολύ έντονα, μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου στο περιοδικό «Alter Vita».

«Ναι, βέβαια. Κι έχω πονέσει πάρα πολύ» απάντησε η 26χρονη παρουσιάστρια, όταν ρωτήθηκε αν έχει δεχθεί κάποια στιγμή την απόρριψη ενός άνδρα. «Το περίεργο σε αυτή την ιστορία είναι ότι, όσο πιο πολύ με απέρριπτε, τόσο περισσότερο πείσμωνα και ήθελα να είμαι μαζί του. Εγωισμός; Βίτσιο; Πολύπλοκα συναισθήματα; Πες το όπως θέλεις. Το ζήτημα είναι ότι δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να το ξεπεράσω και να μπορέσω να προχωρήσω μετά».

Στην ίδια συνέντευξη, η Κατερίνα, που πρόσφατα παραδέχτηκε ότι είναι «στα χειρότερά» της, καθώς βγήκε από μια πολύχρονη σχέση, δήλωσε: «Σε αυτή τη φάση, δεν σκέφτομαι να δημιουργήσω οικογένεια και να κάνω παιδιά. Θα το σκεφτώ στο μέλλον. Το σημαντικό τώρα είναι μια αληθινή και ουσιαστική σχέση».

Αν πάντως βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος, όχι μόνο δεν είναι αρνητική στην ιδέα του γάμου, αλλά θα μπορούσε και να αλλάξει εντελώς τη ζωή της για εκείνον: «Θα άφηνα τα πάντα πίσω μου για ένα μεγάλο έρωτα» είπε χαρακτηριστικά.

πηγή: Yupi.gr