current views are: 20

22 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση12:00

Παντρεύτηκε για πέμπτη φορά η Έλλη Στάη;

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί η φήμη ότι η Έλλη Σταή με τον Νίκο Μουνδρέα παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα 

Δημοσίευση 12:00’

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί η φήμη ότι η Έλλη Σταή με τον Νίκο Μουνδρέα παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα 

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί η φήμη ότι η Έλλη Σταή με τον Νίκο Μουνδρέα παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα και ότι η δημοσιογράφος έβαλε στεφάνι για Πέμπτη φορά.

Το ζευγάρι έχει σχέση εδώ και δυο χρόνια και όπως ανέφεραν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, ο γάμος του εφοπλιστή και της Έλλης έγινε κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Πάτμο.

Με αφορμή τον Donald Trump, ο οποίος, σε πρόσφατη ομιλία, του επινόησε τρομοκρατική επίθεση στην Σουηδία και στη συνέχεια κατηγόρησε τα ΜΜΕ για την γκάφα του, λέγοντας ότι παραπληροφορούν τον κόσμο, η Έλλη έγραψε στο thetoc ένα κείμενο για τις ψευδείς ειδήσεις, υπό τον τίτλο «Μήπως παντρεύτηκα στη Σουηδία και δεν το ξέρω;».

«Θα μας απασχολήσουν πολύ στο μέλλον τα fake news τόσο γιατί το “κακό” διαδίκτυο είναι ένας τεράστιος χώρος επώασης “ερασιτεχνών δημοσιογράφων” όσο και γιατί κάποιοι “επαγγελματίες” δημοσιογράφοι τα χρησιμοποιούν ανενδοίαστα κι αδιασταύρωτα επειδή “πουλάνε” στο συλλογικό ψυχισμό… Και να μην μιλήσουμε για την παραγωγή gossip ψευδών ειδήσεων. Εκεί το φαινόμενο είχε εμφανιστεί πολύ νωρίτερα, τώρα απλώς παίρνει τρελές διαστάσεις», γράφει, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος και, παίρνοντας θέση στις φήμες για τον πέμπτο γάμο της, καταλήγει όλο νόημα: «ακόμα δέχομαι συγχαρητήρια για ένα γάμο που δεν έκανα…»!


σχετικα αρθρα