Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε την Τετάρτη η Πετρούλα Κωστίδου, ύστερα από το ατύχημα που είχε με τζετ σκι σε παραλία της Βουλιαγμένης πριν από έντεκα μέρες. Η γνωστή παρουσιάστρια-μοντέλο, χαμογελαστή και ευδιάθετη, περιέγραψε λίγο πριν πάρει το δρόμο για το σπίτι της, την περιπέτειά της, λέγοντας: «Διασκέδαζα με την παρέα μου στα ανοιχτά της Βουλιαγμένης, μέχρι που έπεσα από το τζετ σκι και χτύπησα στην κάτω κοιλιακή μου χώρα. Αυτό μου δημιούργησε κάποια εσωτερικά αιματώματα κι έτσι πέρασα λίγο δύσκολα αυτές τις μέρες», είπε.

Παρά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, η Πετρούλα Κωστίδου αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ: «Ήθελα να γιορτάσω τη γιορτή μου, να βγω με την παρέα μου. Να ανοίξουμε σαμπάνιες και να φάμε φράουλες με σαντιγύ. Αλλά εγώ το γιόρτασα με αντιεμετικά και αντιβιώσεις. Αυτό είναι black χιούμορ, αλλά τι να κάνω; Το έχω κι αυτό καμιά φορά!», δήλωσε και λίγο αργότερα συμπλήρωσε: «Δεν μασάμε σε καμία περίπτωση. Η αλήθεια είναι ότι κάποια βράδια πέρασαν πάρα πολύ δύσκολα, αλλά όταν έβγαινα βόλτα στους διαδρόμους και έβλεπα τους ανθρώπους να έχουν πραγματικά προβλήματα έλεγα “έλα ρε Πετρούλα… μια αιμορραγίτσα θα σε λυγίσει και θα σε σπάσει;” Ποτέ!».

Από το πλευρό της όλες τις μέρες της νοσηλείας της δεν έλειψε η μητέρα της, οι φίλοι της, αλλά και οι θεράποντες ιατροί της. Οι γιατροί που την παρακολουθούσαν δήλωσαν πως με το χαρακτήρα και την υπομονή που έδειξε η Πετρούλα, τους βοήθησε πολύ στο να γίνει σύντομα καλά.

Παρά το γεγονός ότι η Πετρούλα βγήκε σήμερα από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, θα συνεχίσει τη θεραπεία της στο σπίτι για να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία της σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όσο για το αν θα ξαναέκανε τζετ σκι μετά από όλα αυτά; Ιδού η απάντησή της: «Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται, φίλοι μου!».
Πηγή: star.gr