current views are: 9

3 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση10:19

Έκαναν την γκάφα στα Όσκαρ και τώρα φοβούνται για τη ζωή τους – Κυκλοφορούν με σωματοφύλακες!

Με σωματοφύλακες κυκλοφορούν οι γκαφατζήδες των Όσκαρ καθώς δέχονται απειλές για τη ζωή τους. 

Δημοσίευση 10:19’

Με σωματοφύλακες κυκλοφορούν οι γκαφατζήδες των Όσκαρ καθώς δέχονται απειλές για τη ζωή τους. 

Απειλές για τη ζωή τους δέχονται οι δύο υπάλληλοι της ελεγκτικής εταιρείας PricewaterhouseCoopers (PwC) που έκαναν το ιστορικό λάθος με τους φακέλους στα τελευταία βραβεία Όσκαρ. 

Μετά το ατυχές περιστατικό, οι δύο λογιστές δέχονται απειλές μέσω των social media και γι’ αυτό η λογιστική εταιρεία αναγκάστηκε να προσλάβει σωματοφύλακες ώστε να προστατέψει τη σωματική τους ακεραιότητα. 

Ο διαδικτυακός ιστότοπος των διασήμων TMZ.com ανέφερε ότι το ζευγάρι φοβάται πως διατρέχει κίνδυνο. 

Στο διαδίκτυο δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες των οικογενειών τους καθώς και οι διευθύνσεις των σπιτιών τους και έτσι η λογιστική εταιρεία αποφάσισε να λάβει μέτρα. 

Εν τω μεταξύ, η πρόεδρος της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών Σέριλ Μπουν Ισαάκ δήλωσε την Τετάρτη ότι ο λογιστής Μπράιαν Κάλιναν και η λογίστρια Μάρθα Ρουίζ δεν θα επιστρέψουν ποτέ ξανά στα βραβεία.

Την επίμαχη βραδιά απονομής των βραβείων Όσκαρ, ο Μπράιαν Κάλιναν, αντί να δώσει τον φάκελο για την κατηγορία της καλύτερης ταινίας στους παρουσιαστές του βραβείου, έδωσε τον δεύτερο φάκελο για την κατηγορία του Α’ Γυναικείου Ρόλου και η Μάρθα Ρουίζ δεν εντόπισε έγκαιρα το λάθος του συναδέλφου της.

Το κοινό νόμιζε ότι το μεγάλο βραβείο της βραδιάς πήγε στο La La Land και όχι στο Μoonlight.


σχετικα αρθρα