current views are: 13

5 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση16:00

Τζένη Μελίτα: «Η Σκορδά είναι πάρα πολύ γλυκός και ήρεμος άνθρωπος»

Για τη συνεργασία της με τη Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» μιλάει η Τζένη Μελίτα…

Δημοσίευση 16:00’

Για τη συνεργασία της με τη Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» μιλάει η Τζένη Μελίτα…

Για τη συνεργασία της με τη Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» μιλάει η Τζένη Μελίτα…

Πώς θα χαρακτήριζες τη συμμετοχή σου στο «Πρωινό»;

Τζακ ποτ! Θυμάμαι ότι ήμουν σε πρόβα για μια θεατρική παράσταση. Χτυπάει, λοιπόν, το κινητό μου και μου ανακοινώνεται η συμμετοχή μου στο «Πρωινό». Άρχισα να χοροπηδάω από τη χαρά μου. Η φετινή τηλεοπτική μου χρονιά είναι εντελώς διαφορετική από κάθε άλλη. Επιπλέον, μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει που έχω στο πλευρό μου τη Μαντώ Γαστεράτου, που κάνουμε μαζί τα γκάλοπ και τα τρελά μας links. Γενικά επικρατεί μια τρέλα!

Έχεις φέρει τη Μαντώ στα μέτρα σου!

Δεν νομίζω ότι «κουβαλάω» εγώ τη Μαντώ στην τρέλα, αλλά αλληλοσερνόμαστε! Η καθεμία έχει τη δική της προσωπικότητα και αυτό δένει συνεχώς. Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί από το Νetwix. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωριζόμασταν, τώρα όμως είμαστε κολλητές. Περνάμε πολύ χρόνο και εκτός δουλειάς. Εγώ είμαι η κοκέτα της πα¬ρέας ενώ η Μαντώ είναι το αγοροκόριτσο. Έχουμε δέσει και τους τρελαίνουμε όλους!

Η αρχική χαρά σου δικαιώθηκε;

Η χαρά μου έχει μείνει μέχρι τώρα και θα παραμείνει μέχρι το τέλος. Περιμένω κάθε πρωί να πάω στη δουλειά. Σκεφτόμαστε από την προηγούμενη ημέρα από το πώς θα το οργανώσουμε, μέχρι τι ρούχα θα βάλουμε. Είναι όλο τόσο δημιουργικό, που το περιμένουμε κάθε ημέρα που ξυπνάμε.

Με τη Φαίη Σκορδά πώς είναι η σύνεργασία σας;

Τη Φαίη δεν τη γνώριζα. Είχα πάει μια-δυο φορές καλεσμένη στο πάνελ την προηγούμενη χρονιά. Είναι πάρα πολύ γλυκός και ήρεμος άνθρωπος. Είναι πάντα χαμογελαστή. Επίσης είναι ακριβώς το ίδιο μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Είχες φανταστεί ποτέ τον εαυτό σου σε ένα τέτοιο φορμάτ;

Το ήθελα πολύ! Ήθελα να ήμουν στο «Πρωινό». Το περίμενα καιρό!

 

Πηγή: Real