Ο Καλυβάτσης «αγανακτεί» για την κόντρα του με τον Κανάκη


Για τη συνεργασία του με τον Αντώνη Κανάκη, για τη σχέση τους σήμερα, αλλά και για την παλιά καλή εποχή, μίλησε στην εκπομπή Super Star ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Αφού ξεκαθάρισε ότι με τον κ. Κανάκη (Αντώνη τον έλεγε τότε) δεν έχει πλέον επαφές, αναφέρθηκε στις καλές εποχές, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν ουσιαστικά σα να ζούσαμε όλοι μαζί εκείνο τον καιρό!».

Ο Σ. Καλυβάτσης αναφέρθηκε και στην εκπομπή «Αμάν» που παρουσίαζαν τότε και είπε ότι «Ήταν άκρως επαγγελματική δουλειά, αλλά με πολύ ερασιτεχνισμό και πολύ, για να το πω σαλονικιώτικα, με πολύ  γκ*ύλα, έτσι με γ-κ!»

Έχει όμως και την εξήγησή του για τον …χωρισμό από τον πρώην φίλο και συνεργάτη του. «Άλλα πράγματα ήθελε ο ένας, άλλα πράγματα ήθελε ο άλλος, οπότε τραβήξαμε το δρόμο μας. Δεν έγινε και τίποτα. Συμβαίνουν αυτά στις δουλειές μας και συμβαίνουν και χειρότερα στις δουλειές μας!», λέει ο Σ. Καλυβάτσης.

 Τώρα σε ό, τι αφορά τις επίμονες ερωτήσεις γιατί δεν μιλάνε πλέον με τον Α. Κανάκη, ο Σ. Καλυβάτσης είναι κατηγορηματικός. «Θα έχω γίνει 200 χρονών, θα έρχονται στον τάφο μου και θα ρωτάνε αν μιλάω με τον Κανάκη στον Παράδεισο!».
Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο