current views are: 14

8 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση16:00

Η σύντροφος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ3!

Η σχέση της δημοσιογράφου με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη δε θα μπορούσε να μην απασχολήσει τη δημοσιότητα.

Δημοσίευση 16:00’

Η σχέση της δημοσιογράφου με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη δε θα μπορούσε να μην απασχολήσει τη δημοσιότητα.

Η σχέση της δημοσιογράφου με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη δε θα μπορούσε να μην απασχολήσει τη δημοσιότητα.

Το ζευγάρι είναι μαζί κι ερωτευμένο εδώ και λίγους μήνες, έχοντας κάνει την επίσημη εμφάνισή τους σε θεατρική πρεμιέρα.

Τότε η Αλέξανδρος είχε πει για τη σύντροφό του:

«Η φυσική παρουσία και η εικόνα είναι πιο δυνατή από οτιδήποτε μπορεί να πει κάποιος. Δεν έχω κάτι να πω περισσότερο, η εικόνα από μόνη της είναι πολύ ισχυρή», είχε πει τότε. Η αλήθεια είναι ότι σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση που ακολούθησε είναι ξεκάθαρο ότι είναι πολύ ερωτευμένοι. Και ακολούθησαν πολλές έκτοτε.

Η Η 32χρονη δημοσιογράφος μίλησε για τη σχέση τους στην επόμενη κοινή τους εμφάνιση, πάλι σε επίσημη θεατρική  πρεμιέρα: «Νομίζω ότι η ψυχική κατάσταση των ανθρώπων και το πώς περνούν, αποτυπώνεται στο πρόσωπό τους. Το μόνο που μπορώ να πω είναι να δει κανείς το πρόσωπό μου». Και συνέχισε: «Είναι πολύ προστατευτικός και δεν ζηλεύει. Είναι κύριος!».

Η Αλεξάνδρα ασχολείται με το διεθνές ρεπορτάζ. Βρισκόταν μέχρι πρόσφατα στο δυναμικό του Mega, μετά πήρε μεταγραφή στον Αlpha και τώρα θα παρουσιάζει τη νέα εκπομπή της ΕΡΤ3, «The Made it».

Διαβάστε το επίσημο δελτίο Τύπου του καναλιού:

“Αρχίζει το Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017, στις 14:30, η εβδομαδιαία ημίωρη εκπομπή της ΕΡΤ3 «They made it» με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.

Η εκπομπή παρουσιάζει το προφίλ και τους ανθρώπους που εξάγουν προϊόντα ή υπηρεσίες στο εξωτερικό. Μέσα από προσωπικές μαρτυρίες-συνεντεύξεις ακολουθεί και παρουσιάζει τη διαδρομή, τα όνειρα και τις ενέργειες των ανθρώπων να προωθήσουν τα προϊόντα τους στις αγορές του κόσμου. Σκοπός της εκπομπής είναι η ενημέρωση για πρακτικές εξωστρέφειας και η δημιουργία κινήτρων για νέους να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα παραγωγής. 

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου ταξιδεύει στον νομό Πέλλας και συναντά στη Σκύδρα τη Σταυρούλα Λάμπρου, η οποία εμπνεύστηκε από ένα οικογενειακό κειμήλιο, τον «ντουρβά» των παππούδων της και κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια, με τη δική της συλλογή, να κατακτήσει τις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στη συνέχεια, η εκπομπή ενημερώνει για την εξωστρέφεια και τη διεθνοποίηση των ελληνικών επιχειρήσεων και φιλοξενεί τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση, ο οποίος αναφέρεται στα νέα προγράμματα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Info

Μεταδίδεται: Από το Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017, κάθε Σάββατο στις 14:30

Παρουσίαση: Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

Εικονοληψία: Δημήτρης Σταμπολής

Ηχοληψία: Σίμος Λαζαρίδης

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Τρεμόπουλος

Διεύθυνση παραγωγής: Γιάννης Εξηντάρη”

βίντεο: Το Πρωινό

σχετικα αρθρα