current views are: 5

9 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση20:29

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ

Ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά, όπως ανακοίνωσε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό

Δημοσίευση 20:29’

Ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά, όπως ανακοίνωσε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό

Ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά, όπως ανακοίνωσε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο Ζούκερμπεργκ αποκάλυψε ότι και το δεύτερο παιδί που περιμένει με τη σύζυγό του, Πρισίλα, είναι κορίτσι.

«Η Πρισίλα κι εγώ με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως περιμένουμε ένα ακόμη κοριτσάκι! Μετά την δύσκολη εμπειρία μας στη γέννηση της Μαξ, δεν ήμασταν σίγουροι τι να περιμένουμε ή αν θα μπορούσαμε να κάνουμε άλλο παιδί. Όταν η Πρισίλα έμεινε έγκυος ξανά, η πρώτη μας ελπίδα ήταν ένα υγιές μωράκι. Η επόμενη ελπίδα μου ήταν να είναι κορίτσι. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο δώρο από το να έχεις μια αδερφή και είμαι τόσο χαρούμενος που η Μαξ και το νέο μας παιδί θα έχουν ο ένας τον άλλον», έγραψε και πρόσθεσε μεταξύ άλλων:

Στην συνέχεια συμπλήρωσε ότι: «Μεγάλωσα με τις τρεις αδελφές και μου δίδαξαν πως να παίρνω μαθήματα από έξυπνες, ισχυρές γυναίκες. Δεν ήταν μόνο αδελφές μου, αλλά  δύο από τις καλύτερες φίλες μου. Προχώρησαν γράφοντας βιβλία, αρίστευσαν στη μουσική, τον αθλητισμό, τη μαγειρική και την καριέρα τους. Μου έδειξε πώς να είμαι ανταγωνιστικός και να εξακολουθούμε να γελάμε μετά», προσθέτει ενώ στο τέλος της ανακοίνωσης αναφέρεται στις γυναίκες. «Είμαστε όλοι καλύτεροι άνθρωποι, λόγω των ισχυρών γυναικών στη ζωή μας – αδελφές, μητέρες και φίλες. Είμαστε ανυπόμονοι για το καλωσόρισμα της νέας μικρής και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ανατροφή μιας ακόμη ισχυρής γυναίκας».

Η ανακοίνωση είδε το φως της δημοσιότητας την ημέρα που οι μετοχές της εταιρείας κατέγραψαν ιστορικό ρεκόρ, φθάνοντας τα 138,57 δολάρια.


σχετικα αρθρα