current views are: 7

13 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση00:00

Καραμπέτη: «Θα κατέβω το καλοκαίρι στην Επίδαυρο με αληθινή λαχτάρα»

Για τα επόμενα μεγαλεπήβολα σχέδιά της μιλάει η Καρυοφυλλιά…

Δημοσίευση 00:00’

Για τα επόμενα μεγαλεπήβολα σχέδιά της μιλάει η Καρυοφυλλιά…

Για τα επόμενα μεγαλεπήβολα σχέδιά της μιλάει η Καρυοφυλλιά…

Σκέφτηκες να σκηνοθετήσεις ποτέ;

Είχα αυτοσκηνοθετηθεί σε µια ραψωδία από την «Ιλιάδα» και σε ένα αναλόγιο, αλλά µέχρι εκεί… Θα µε ενδιέφερε κάποια στιγµή να το τολµήσω, αλλά πρέπει να υπάρχει ο απαιτούµενος χρόνος για ένα τέτοιο «στοίχηµα» και, όπως γνωρίζεις πολύ καλά, τρέχω µαραθώνιο. Ίσως να γίνει κάποτε…

Το καλοκαίρι «κατεβαίνεις» στην Επίδαυρο ξανά.

Ναι, µε µεγάλο άγχος και µε αληθινή λαχτάρα, όπως πάντα. Θα παίξω την Άτοσσα στους «Πέρσες» του Αισχύλου, που θα ανεβάσει ο Θεατρικός Οργανισµός Κύπρου σε σκηνοθεσία του Άρη Μπινιάρη. Είναι ένα έργο που λατρεύω, ένας ρόλος-όνειρο ζωής και χαίροµαι που θα πάρει σάρκα και οστά. Θα ξεκινήσουµε πρόβες από εδώ, θα συνεχίσουµε από τα τέλη Μαΐου στην Κύπρο, θα κάνουµε πρεµιέρα εκεί στα µέσα Ιουλίου και περίπου έναν µήνα µετά θα πάµε στην Επίδαυρο. Ανυποµονώ για αυτό!

Τον επόµενο χειµώνα σε περιµένει ένας ακόµα µεγάλος ρόλος, στον Πειραιά, έτσι;

Ναι, θα παίξω την Αρκάντινα στον υπέροχο «Γλάρο» του Τσέχωφ, που θα ανεβάσει στο ∆ηµοτικό Θέατρο Πειραιά ο Γιάννης Χουβαρδάς. Είχα παίξει τον ρόλο της Νίνας στο ίδιο έργο µε σκηνοθέτη τον Λιουµπίµοφ και τώρα ήρθε ο καιρός για την Αρκάντινα.

Θα µου πεις και για το απρόσµενο «πάντρεµά» σου µε τον Μανώλη Μητσιά;

Μου ζήτησε να συµπράξω σε ένα αφιέρωµα ψυχής στον σηµαντικό µας Νίκο Γκάτσο που λέγεται «Ο Γκάτσος που αγάπησα» και είµαι ευτυχής για τη συνεργασία µας. Απαγγέλλω ποιήµατα του Γκάτσου και τραγουδώ στίχους του πλάι στον Μανώλη. Είναι µια πρωτόγνωρη χαρά αυτή που νιώθω!

Πηγή: Real


σχετικα αρθρα