Το πόρισμα των ιατροδικαστών για το θάνατο του θρύλου της ποπ καθυστέρησε αρκετά. Όμως πριν λίγες μέρες, οι ιατροδικαστές έδωσαν το πράσινο φως στην οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ να αρχίσει την προετοιμασία για τον «τελευταίο αντίο».

Σύμφωνα με το Sunday Mirror, αναμένεται να ταφεί δίπλα στη μητέρα του σε νεκροταφείο στο βόρειο Λονδίνο, με το συγκεκριμένο τμήμα δίπλα στον τάφος της να έχει καθαριστεί.

Ο τάφος της μητέρας του, Λεσλει Άνγολντ, ήταν εγκαταλελειμμένος και καλυπτόταν στο από φυτά, αλλά τώρα έχει καθαριστεί και διακοσμηθεί με νάρκισσους. Η οικογένεια φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο η κηδεία του να γίνει είτε την Ημέρα της Μητέρας στις 26 Μαρτίου ή κοντά σε αυτή την ημερομηνία.

Ο τραγουδιστής που πέθανε στα 53 του χρόνια ήταν πολύ κοντά στη μητέρα του και η οικογένειά του πιστεύει πως είναι καλό να ταφεί δίπλα της. Η Λέσλει πέθανε στα 60 της χρόνια το 1997 μετά από μάχη με τον καρκίνο.

«Η Λέσλει ήταν όλος ο κόσμος του Τζόρτζ Μαικλ οπότε τώρα θα τους βάλουν μαζί. Η μέρα της μητέρας ήταν πάντα πολύ σημαντική για τον Τζορτζ Μάικλ. Την αγαπούσε πολύ και περνούσε πολύ χρόνο στο νεκροταφείο όπου της μιλούσε», δήλωσε πηγή στη Sunday People.

Την ίδια ώρα στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει και στοιχεία από τη διαθήκη του εκλιπόντος. Ο Τζορτζ Μάικλ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αφήσει την πολυτελή έπαυλή του Highgate στην 55χρονη αδερφή του. Η Μελάνι Παναγιώτου πιστεύεται ότι έχει ήδη μετακομίσει στο 10 εκατομμυρίων λιρών σπίτι του τραγουδιστή, ενώ συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την κηδεία του.

Η μεγαλύτερη αδερφή του Γιόντα, 57 ετών, φέρεται να παίρνει ένα μεγάλο τμήμα από την περιουσία του που υπολογίζεται στα 105 εκατομμύρια λίρες. «Είχε ξεχωριστό δέσιμο με τη Μελανι. Λατρεύει την έπαυλη Highgate, ένα από τα πρώτα σπίτια που αγόρασε. Μοιράστηκαν υπέροχες στιγμές εκεί και ήταν ξεχωριστό μέρος στην καρδιά της. Η Μελάνι μένει ήδη εκεί ενώ προετοιμάζει την κηδεία», τόνισε πηγή στη The Sun.