current views are: 24

18 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση07:00

Φωτεινή Δάρρα: «Έχει γίνει πιο όµορφη η ζωή µου µε τον ερχοµό της κόρης µου»

Για τον ρόλο της ως μαμά μιλάει η Φωτεινή Δάρρα η οποία όπως εκμυστηρεύεται, τρέχει και εκείνη, όπως όλες οι εργαζόμενες μαμάδες του κόσμου

Δημοσίευση 07:00’

Για τον ρόλο της ως μαμά μιλάει η Φωτεινή Δάρρα η οποία όπως εκμυστηρεύεται, τρέχει και εκείνη, όπως όλες οι εργαζόμενες μαμάδες του κόσμου

Για τον ρόλο της ως μαμά μιλάει η Φωτεινή Δάρρα η οποία όπως εκμυστηρεύεται, τρέχει και εκείνη, όπως όλες οι εργαζόμενες μαμάδες του κόσμου, να τα προλάβει όλα»

Πώς αντιµετωπίζετε τη σηµερινή γκρίζα κατάσταση που επικρατεί γύρω µας, η οποία είναι αποτέλεσµα της οικονοµικής κρίσης;

Με στενοχωρεί πολύ και µε αγχώνει για το µέλλον, όπως όλους µας. ∆εν είναι όµως η οικονοµική κρίση το µόνο και το µεγαλύτερο πρόβληµα που εντοπίζω. Υποψιάζοµαι ότι προηγήθηκε της οικονοµικής κρίσης η κρίση αξιών και σε µεγάλο βαθµό την προκάλεσε. Η κρίση αξιών, το ξεπούληµα που «νοµιµοποιήθηκε» µέσα στους δύσκολους καιρούς µας από πολλούς, ο κυνισµός και η έλλειψη συµπόνιας µε φοβίζουν. ∆ιατηρώ, όµως, την πίστη µου στο καλό που κρύβουν οι άνθρωποι µέσα τους.

Θεωρείτε ότι η τέχνη θα µπορούσε να ανατρέψει αυτή την κατήφεια;

Η τέχνη είναι ικανή να βοηθήσει όταν οι συνθήκες είναι τέτοιες που βοηθούν την καλλιτεχνική δηµιουργία. Φανταστείτε, για παράδειγµα, έναν κόσµο χωρίς µουσική και τότε θα καταλάβετε πόσο αναγκαία είναι η τέχνη στην ανθρώπινη υπόσταση.

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σας µετά τη γέννηση της κόρης σας και τι σας έµαθε η µητρότητα και το µεγάλωµα ενός παιδιού;

Έχει γίνει πολύ πιο όµορφη η ζωή µου µε τον ερχοµό της κόρης µου. Είναι ένα από τα ωραιότερα συναισθήµατα που µπορεί να νιώσει κανείς το να µεγαλώνει ένα παιδί.

Πώς µοιράζετε τον χρόνο σας ανάµεσα στη µητρότητα και την τέχνη;

∆ύσκολα, αλλά έχει πλάκα! Πολλές φορές µαθαίνουµε µαζί τα τραγούδια ή της τα τραγουδάω για νανούρισµα, νιώθω ευτυχία κάθε φορά που καταφέρνω να φτάσω στο σχολείο της για να την πάρω το µεσηµέρι και κάθε φορά που ξυπνάω, µε ελάχιστες ώρες ύπνο, για να την ετοιµάσω για το σχολείο. Οταν αυτή κοιµάται, ουσιαστικά αρχίζω εγώ να κάνω όλες τις δουλειές που δεν προλαβαίνω µέσα στην ηµέρα. Οπως ακριβώς οι περισσότερες εργαζόµενες µαµάδες.

Πηγή: real


σχετικα αρθρα