Δικαστική διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην οικογένεια και τον σύντροφο του Τζορτζ Μάικλ με φόντο το αρχοντικό 5 εκατ. ευρώ του τραγουδιστή.

Αιτία στάθηκε η άρνηση του συντρόφου του Τζόρτζ Μάικλ να αποχωρήσει από το σπίτι παρά το γεγονός πως η διαθήκη αναφέρει ρητά πως το ακίνητο έχει περάσει στην αδελφή του Τζόρτζ, Μέλανι Παναγιώτου.

Σύμφωνα με τους συγγενείς του διάσημου καλλιτέχνη, ο Φαουάζ υποστηρίζει ότι η διαμονή του εκεί αποτελεί μέρος της συμφωνίας που είχε συνάψει με τον νεκρό -πλέον- σύντροφό του, προκειμένου να χρησιμοποιεί την περιουσία του.

 «Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του Μάικλ περνά στις αδελφές του και τους κοντινούς συγγενείς του, αλλά ο Φαγιάζ εξακολουθεί να ζει στο σπίτι του. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είχε συνάψει συμφωνία με τον τραγουδιστή ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιεί το ακίνητο - αλλά προφανώς οι συνθήκες έχουν αλλάξει δραματικά πλέον», ανέφερε πηγή στη Sun.

«Ο Φαγιάζ και η οικογένεια θα ασχοληθούν με το ζήτημα αυτό μετά την κηδεία, ωστόσο, είναι πολύ πιθανόν να καταλήξουν στα δικαστήρια» πρόσθεσε.

Η ίδια πηγή σημείωσε ότι ο Φαγιάζ είναι ανεπιθύμητος στην κηδεία του Μάικλ και η οικογένεια του έχει απαγορεύσει να παραβρεθεί σε αυτήν.