Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η Μαρία Κορινθίου όπως είπε στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλά». O λόγος που νιώθει χάλια ψυχολογικά είναι κάποια δημοσιεύματα τα οποία την θέλουν να χωρίζει από το σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, Γιάννη Αιβάζη: «Νιώθω να απειλούμαι. Εισβάλλουν με το έτσι θέλω στη ζωή μου και με κάνουν άνω-κάτω», τόνισε η ηθοποιός.

Η ίδια παραδέχτηκε πως υπήρξαν εντάσεις στο γάμο της με το Γιάννη όπως συμβαίνει άλλωστε με όλα τα ζευγάρια. Η μελαχρινή ηθοποιός ισχυρίστηκε πως για πολλούς λόγους θα χώριζε από το σύντροφό της: «Ένας από αυτούς είναι η απιστία. Δε λέω μεγάλα λόγια αλλά δεν θα το συγχωρούσα. Είμαι απόλυτη, απαιτητική και θέλω να μου φέρονται όπως φέρομαι».

Η μικρή της κόρη Ισμήνη είναι όλη της η ζωή. Όπως ισχυρίστηκε, μάλιστα, μεγαλώνει η ίδια την κόρη της καθώς θέλει να της εμφυσήσει τις αρχές που έχει πάρει και εκείνη από το σπίτι της:«Έχω πολλές φοβίες ως μάνα. Ακόμα και όταν περνάω το δρόμο, φοβάμαι», επεσήμανε.

Εκτός από στοργική μητέρα η Μαρία Κορινθίου είναι και μία σέξι γυναίκα, η οποία έχει κάνει πολλές αισθησιακές φωτογραφίσεις. Η ηθοποιός τόνισε πως δε θα ντραπεί σε περίπτωση που η κόρη της τη ρωτήσει γι αυτό το θέμα: «δεν έχω λόγο να ντραπώ. Εξάλλου ότι κάνω το σκέφτομαι πολύ».Πηγή: star.gr