Τα σενάρια που κυκλοφορούν θέλουν την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη να έχει μεγαλύτερη διάρκεια από ό, τι είχε μέχρι τώρα. Τι είπε γι' αυτό όμως, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1; «Η ζώνη του Γιώργου Παπαδάκη ήταν πάντα 7 με 10. Κάπου εκεί θα είναι και φέτος. Δεν έχω να σας πως τίποτα ακόμα. Εμείς δεν έχουμε πει τίποτα για διευρυμένη ζώνη επίσημα. Εγώ μίλησα για μια αναδιοργάνωση ολόκληρης της πρωινής ζώνης που ξεκινάει από τις 7 μέχρι τη 1 το μεσημέρι κι ότι υπάρχουν σκέψεις», δήλωσε με τη δημοσιογράφο να τον ρωτάει αμέσως μετά: «Θα μπορέσει ο Γιώργος Παπαδάκης να "χτυπήσει" το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά; «Δεν μου αρέσει αυτή η ορολογία και το ξέρετε. Πάντως είναι σε άλλη ζώνη. (.) Δεν υπάρχει θέμα ανταγωνισμού».

Τις τελευταίες μέρες έχει ακουστεί πως έχουν ήδη γίνει προτάσεις σε πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα να βρεθούν στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη την ερχόμενη σεζόν. Η Μαίρη Συνατσάκη, η Ράνια Θρασκιά, αλλά και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι τρία από αυτά τα ονόματα: «Δεν έχω να ανακοινώσω κάτι επίσημα. Υπάρχουν πολλές σκέψεις, γίνεται πολλή δουλειά, αλλά δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι για επίσημες ανακοινώσεις», είπε ο Γιάννης Λάτσιος και πρόσθεσε μιλώντας για την Μαίρη Συνατσάκη: «Η Μαίρη είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα. Της έχω μεγάλη εκτίμηση επαγγελματικά. Τα δείγματα από την περσινή σεζόν ήταν εξαιρετικά. Δεν υπάρχει σκέψη να είναι δίπλα στον κύριο Παπαδάκη. Ο κύριος Παπαδάκης θα έχει συνεργάτες που δεν έχουν αποφασιστεί αυτή τη στιγμή».

 Όσο για τη Ράνια Θρασκιά ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 είπε πως - από όσο ξέρει ο ίδιος - δεν υπάρχουν σενάρια για το πρόσωπό της. Όσον αφορά τις φήμες που θέλουν τη Ζέτα Μακρυπούλια να έχει ζητήσει πολύ μεγάλη αμοιβή για να αναλάβει την παρουσίαση του πρωινού, ο Γιάννης Λάτσιος το διαψεύδει: «Όχι, δεν έχει γίνει συζήτηση με τη Ζέτα για την πρωινή εκπομπή και ποτέ δεν ζήτησε υπερβολικά λεφτά. Και φέτος ίσα-ίσα και η ίδια συνείσφερε σε ό, τι της ζητήθηκε και συμφώνησε».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν είναι τελικά είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο, δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση επί του θέματος και αρκέστηκε μόνο στο να χαμογελάσει πονηρά.

Πηγή: star/yupi