Χωρίς να αναφερθεί ούτε καν έμμεσα στον χωρισμό του με την Αποστολία Ζώη και το διάστημα που πέρασαν στο Πήλιο, ο Γιώργος Σεϊταρίδης μίλησε στην κάμερα του «Πολύ Μπλα- Μπλα», δηλώνοντας πως εδώ και τρεις μήνες έχει βγάλει από την  πρίζα την τηλεόρασή του.

«Γενικά τα τρία τελευταία χρόνια επέλεξα να απέχω» είπε ο γνωστός ηθοποιός γιατί «είχα κουραστεί και σωματικά και ψυχικά, γιατί δούλευα 5-6 χρόνια συνεχόμενα και θεώρησα ότι αν συνέχιζα να δουλεύω θα κορόιδευα τον κόσμο».

Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε αν αποφάσισε να απέχει εξ αιτίας κάποιου έρωτα απέφυγε να απαντήσει με σαφήνεια: «Δεν χρειάζεται να πω τι έκανα αυτά τα τρία χρόνια, ξεκουράστηκα» και πρόσθεσε: «Δεν απομονώθηκα, απλά επέλεξα να μείνω σε άλλο μέρος της Ελλάδας», ενώ για τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών γύρω από εκείνον και την Αποστολία Ζώη είπε: «Δεν αντιδρώ, απλά δεν ασχολούμαι με δημοσιεύματα».

Τέλος, τόνισε: «Έχω βγάλει την τηλεόραση από την πρίζα εδώ και 3- 4 μήνες. Ενημερώνομαι μόνο μέσω διαδικτύου. Δεν μπορώ να κάθομαι να βλέπω τούρκικα και βουλγάρικα σήριαλ».

πηγή: Yupi.gr