current views are: 11

25 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση19:00

Η άσχημη ψυχολογία της Μαρίας Ηλιάκη

Ο χωρισμός της από τον Νεκτάριο Γαλίτη, το βίαιο κόψιμο της εκπομπής «Ξαναδέστε τους» (Alpha), αλλά και οι επιθέσεις…

Δημοσίευση 19:00’

Ο χωρισμός της από τον Νεκτάριο Γαλίτη, το βίαιο κόψιμο της εκπομπής «Ξαναδέστε τους» (Alpha), αλλά και οι επιθέσεις…

Ο χωρισμός της από τον Νεκτάριο Γαλίτη, το βίαιο κόψιμο της εκπομπής «Ξαναδέστε τους» (Alpha), αλλά και οι επιθέσεις που και εκείνη πλέον δέχεται ανοικτά από συναδέλφους της, αλλά και τηλεκριτικούς, την έχουν ρίξει σε μια μεγάλη ψυχολογική κατάπτωση.

Το μέλλον της, όπως αναφέρει το Ciao είναι αβέβαιο, αφού δεν είχε την τύχη να σημειώσει επιτυχία στις εκπομπές στις οποίες συμμετείχε. Η 40χρονη παρουσιάστρια, η οποία ήταν ήδη βεβαρημένη ψυχολογικά από την πολύχρονη ταλαιπωρία και τελικά τον θάνατο της πολυαγαπημένης της μητέρας, είδε όλους τους τομείς της ζωής της να καταρρέουν.

Η σχέση της με τον Νεκτάριο Γαλίτη, η οποία είναι η πρώτη που άφησε να γίνει γνωστή η Μαρία, πέρασε από σαράντα κύματα με χωρισμούς και επανασυνδέσεις, αλλά εν τέλει πριν από λίγες εβδομάδες έληξε οριστικά, κάτι που της στοίχισε πολύ.

Λίγες μέρες μετά ακολούθησε το κόψιμο της εκπομπής και εκείνη ξαφνικά αισθάνθηκε πως έμεινε μόνη στο πουθενά. Όλα αυτά, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao την έχουν κάνει να αναζητήσει ψυχολογική στήριξη, ενώ κοντά της είναι μόνο οι στενοί της φίλοι, οι οποίοι την στηρίζουν και προσπαθούν να την κάνουν να σταθεί και πάλι στα πόδια της.


σχετικα αρθρα