current views are: 13

24 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση14:00

Ο άνθρωπος – στήριγμα του Γιώργου από το «Survivor» απαντά στην Πασχάλη!

Στο στόχαστρο της ομάδας των Διασήμων του “Survivor” (ΣΚΑΪ) έχει μπει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Δημοσίευση 14:00’

Στο στόχαστρο της ομάδας των Διασήμων του “Survivor” (ΣΚΑΪ) έχει μπει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Στο στόχαστρο της ομάδας των Διασήμων του “Survivor” (ΣΚΑΪ) έχει μπει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος, όπως ακούγεται, έφαγε κρυφά μαζί με τον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Γιάννη Σπαλιάρα και δεν το μοιράστηκε μαζί με τους υπόλοιπους!

Ο θείος του Ντάνου μίλησε τηλεφωνικά στο «Πρωινό» (ΑΝΤ1). Πρόκειται για τον άνθρωπο, που τον μεγάλωσε και από τον οποίο πήρε το παρατσούκλι «Ντάνος». Ο ίδιος λοιπόν, απάντησε στα «βέλη» της δασκάλας yoga, Σόφης Πασχάλη, ενώ έκανε και αποκαλύψεις για τον ανιψιό του.

«Ο κόσμος που παρακολουθεί βλέπει τι γίνεται… Δεν ξέρω πως σκέφτεται ο καθένας, ούτε τι συζητά η μία κοπέλα με την άλλη και γι’ αυτό τον έβγαλαν στη σέντρα. Να πω ότι τον φοβούνται; Ότι θέλουν να κρατήσουν πιο αδύναμους παίκτες;», ανέφερε ο Γιάννης Σουλτάνης και εξέφρασε την απορία του για την μεγάλη διάρκεια που είχε το συμβούλιο του νησιού στο οποίο ο Γιώργος δέχθηκε τα «πυρά» των συμπαικτών του.

Ο θείος του Γιώργου μίλησε και για τον προσωπική ζωή του 34χρονου, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, τις δύσκολες οικογενειακές στιγμές του, αλλά και το αν είναι σε σχέση ή όχι!


σχετικα αρθρα