current views are: 14

25 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση04:00

Τα συγκλονιστικά λόγια του Πασχάλη Τερζή για τον Βασίλη Δήμα

Πολλές και άκρως συγκινητικές εκπλήξεις περίμεναν τον τραγουδιστή Βασίλη Δήμα που βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης

Δημοσίευση 04:00’

Πολλές και άκρως συγκινητικές εκπλήξεις περίμεναν τον τραγουδιστή Βασίλη Δήμα που βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης

Πολλές και άκρως συγκινητικές εκπλήξεις περίμεναν τον τραγουδιστή Βασίλη Δήμα που βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Το βίντεο-αφιέρωμα στη ζωή του, την πορεία του στο τραγούδι, αλλά και τις συνεργασίες του με «μεγάλους» καλλιτέχνες, των οποίων έχει υπογράψει τη μουσική σε τεράστιες επιτυχίες τους, έκαναν τον Βασίλη Δήμα, λόγω της σεμνότητας που τον διακρίνει, να συγκινηθεί.

Η στιγμή όμως που πραγματικά ο Βασίλης Δήμας «έχασε» τα λόγια του, μη ξέροντας στη συνέχεια πώς να ευχαριστήσει αυτούς του τρεις σπουδαίους καλλιτέχνες που του έκαναν την τιμή να μιλήσουν για εκείνον, ήταν όταν βλέποντας στο βίντεο τον Σταμάτη Γονίδη να τον αποθεώνει, να γίνεται αναφορά στα όσα είχε πει για εκείνον ο Λευτέρης Παπαδόπουλος που τον εμπιστεύτηκε μουσικά σε πολλές συνεργασίες του, αλλά και ακούγοντας τον Πασχάλη Τερζή να ξεδιπλώνει δημόσια τα συναισθήματά του για το ταλέντο του και τον χαρακτήρα του.

«Χαίρομαι πολύ που θα μιλήσω για τον Βασίλη γιατί τον αγαπάω πολύ, είναι πολύ αξιόλογος καλλιτέχνης, πολυτάλαντος συνθέτης, οργανοπαίκτης, τραγουδιστής. Το γεγονός ότι ο Λευτέρης Παπαδόπουλος του εμπιστεύτηκε τα τραγούδια του νομίζω πώς λέει πολλά.  Εύχομαι να πάει πολύ ψηλά εκεί που του αξίζει. Είναι ταλαντούχος, αξιόλογος μουσικός και πολύ καλός άνθρωπος» εξομολογήθηκε δημόσια για τον Βασίλη Δήμα ο Πασχάλης Τερζής.