current views are: 21

28 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση05:00

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είμαι από τις τυχερές, που έχω πολλή βοήθεια»

Αν και η Τσιμτσιλή ξυπνά αχάραγα για την εκπομπή, προγραμματίζει έτσι την καθημερινότητά της, ώστε να περνά πολύ χρόνο με την οικογένεια της.

Δημοσίευση 05:00’

Αν και η Τσιμτσιλή ξυπνά αχάραγα για την εκπομπή, προγραμματίζει έτσι την καθημερινότητά της, ώστε να περνά πολύ χρόνο με την οικογένεια της.

Αν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξυπνά αχάραγα για την εκπομπή, προγραμματίζει έτσι την καθημερινότητά της, ώστε να περνά πολύ χρόνο με την οικογένεια της.

Μετά την εκπομπή πηγαίνετε τρέχοντας στις κόρες σας;

«Ευτυχώς, η μεγάλη σχολάει τρεις το μεσημέρι. Στη μικρούλα, έχω μια δασκάλα, για δημιουργικό παιχνίδι μέχρι τις δυόμισι. Γύρω στις τρεις επιστρέφω, οπότε μετά κάνουμε φουλ πρόγραμμα».

Πώς συνεχίζετε την ημέρα σας;

«Τρώμε μαζί το μεσημέρι και μετά το πρόγραμμα είναι ελεύθερο. Από πολύ μικρές, τις είχα μαζί μου σε πολλές δραστηριότητες».

Ύπνος νωρίς και για τις τρεις σας;

«Το βράδυ είμαι χαρούμενη, όταν έχουν κοιμηθεί γύρω στις εννιά. Στη συνέχεια κάνω ένα μπανάκι, ετοιμάζομαι για την επόμενη μέρα. Αν έχει επιστρέψει ο Θέμης, συζητάμε για την ημέρα μας και κατά τις δέκα και μισή ξαπλώνω. Εγερτήριο στις έξι το πρωί».

Έχετε χέρι βοήθειας από πεθερά και μητέρα;

«Είμαι από τις τυχερές, που έχω πολλή βοήθεια. Δεν έχω κανένα παράπονο».

Ποια είναι η ωραιότερη στιγμή της ημέρας μαζί τους;

«Το βράδυ πριν κοιμηθούν και μετά το μπανάκι, θυμούνται και λένε διάφορα πράγματα, που τους συνέβησαν στη διάρκεια της ημέρας».

Ο πατέρας τους είναι παιχνιδάκι στα χέρια τους;

«Ο Θέμης τους έχει τρελή αδυναμία. Κι εκείνες πραγματικά τον λατρεύουν και τον κάνουν ό,τι θέλουν», λέει η ίδια στο περιοδικό Τηλεθεατής.


σχετικα αρθρα