current views are: 24

30 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση03:00

Ο φακός βρήκε την Εύη Αδάμ την ώρα που…

Μην πάει αλλού το μυαλό σας…

Δημοσίευση 03:00’

Μην πάει αλλού το μυαλό σας…

Μην πάει αλλού το μυαλό σας…

Την ώρα που δοκίμαζε γυαλιά, στο κατάστημα οπτικών ORAMA Eyewear στην Κηφισιά στην οδό Κολοκοτρώνη 7, εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την πανέμορφη Εύη Αδάμ.

Εκεί την υποδέχτηκε η Ευτυχία Κατσιάβα από το κατάστημα, με τη βοήθεια της οποίας δοκίμασε τις νέες συλλογές γυαλιών ηλίου και ενημερώθηκε για τις τάσεις της μόδας στα γυαλιά για το καλοκαιρι του 2017. 

Με 30 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο χώρο των οπτικών και με 4 σύγχρονα καταστήματα ο οπτικός οίκος ORAMA  εγγυάται  την άψογη εξυπηρέτηση και την απαράμιλλη αισθητική των γυαλιών. Προφέρει ποικιλία και τεχνογνωσία σε όλη τη γκάμα των οπτικών προϊόντων όπως σκελετούς οράσεως, γυαλιά ηλίου, φακούς επαφής, οφθαλμικούς φακούς και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί ο απαιτητικός καταναλωτής. 

Η συνεχής ενημέρωση και έρευνα στις εξελίξεις της επιστήμης, αλλά και στις νέες τάσεις της μόδας στα γυαλιά ηλίου εγγυάται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή ενώ η μακρόχρονη συνεργασία των οπτικών οίκων ORAMA με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού προσφέρει μεγάλη γκάμα σε σχέδια σκελετών οράσεως και ηλίου..

www.oramaoptics.gr


σχετικα αρθρα