Το γνωστό μοντέλο, που έχει ήδη αποκτήσει μια κόρη από τον σύζυγό της, τον μπασκετμπολίστα Αποστόλη Κουτρούλια, πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η χαρά δεν κρύβεται για την Έλσα Τόλη! Ήθελε πολύ να κάνει δεύτερο παιδί, το οποίο να μην έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας από την κορούλα της, την Τερψιχόρη-Νταϊάνα, που ήδη συμπλήρωσε το πρώτο έτος της ηλικίας της. Κι αυτή η επιδίωξή της έγινε πραγματικότητα, αφού εδώ και τέσσερις μήνες κυοφορεί τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον μπασκετμπολίστα Αποστόλη Κουτρούλια.

Προς το παρόν το γνωστό μοντέλο δεν έχει πάρει κιλά και δεν δείχνει ότι είναι έγκυος. «Δεν έχω πάρει καθόλου κιλά, ίσως γιατί δεν έχω μεγάλη όρεξη αυτόν τον καιρό. Το ίδιο είχε συμβεί και με την εγκυμοσύνη της κόρης μου. Όταν μπήκα στον έβδομο μήνα, πήρα 22 κιλά» αποκαλύπτει η ίδια.

Η Έλσα Τόλη και ο σύζυγός της περιμένουν με χαρά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ζευγαριού, είναι αγόρι. Αν τελικά οι πληροφορίες για το φύλο του παιδιού επαληθευτούν, τότε μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως η μαμά του θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, αφού σε παλιότερη δήλωσή της, δεν είχε κρύψει ότι επιθυμούσε διακαώς και ένα είναι αγοράκι στην οικογενειακή τους συντροφιά…

Όσο για το άλλο της μισό, τον άντρα που έχει βάλει… τρίποντα στην καρδιά της, αποκαλύπτει ότι από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισε τον ερωτεύτηκε και ακόμα στάζει μέλι γι’ αυτόν!

Πηγή: Espresso