current views are: 30

5 Απριλίου 2017
Δημοσίευση09:00

Η Φαίη Σκορδά μετακομίζει – Φεύγει από τη Βουλιαγμένη

Μετά την αλλαγή του αυτοκινήτου, τώρα αλλάζει και σπίτι!

Δημοσίευση 09:00’

Μετά την αλλαγή του αυτοκινήτου, τώρα αλλάζει και σπίτι!

Μετά την αλλαγή του αυτοκινήτου, τώρα αλλάζει και σπίτι! Στις φωτογραφίες, βλέπετε το νέο της ΙΧ, σε λίγο καιρό, θα περνάει και το νέο κατώφλι!

Η Φαίη Σκορδά πήρε διαζύγιο και είπε να αλλάξει πολλά στη ζωή της…

Η παρουσιάστρια καλείται να πάρει σηµαντικές αποφάσεις για το μέλλον τόσο της ίδιας όσο και των παιδιών της, του 5,5 ετών σήµερα γιου της Γιάννη και του µικρότερου, του µόλις 4 ετών ∆ηµήτρη.

Η οικοδέσποινα της επιτυχηµένης πρωινής εκποµπής «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 θα κληθεί να αποφασίσει σύντοµα αν θα παραµείνει ή όχι στην όµορφη µονοκατοικία, όπου ζει µέχρι σήµερα, στη Βουλιαγµένη. Πρόκειται για το σπίτι όπου έµειναν από την πρώτη κιόλας ηµέρα της κοινής τους ζωής η ίδια και ο Γιώργος Λιάγκας.

Μετά τον γάµο τους, που είχε γίνει τον Ιούνιο του 2010, το άλλοτε ερωτευµένο ζευγάρι εγκαταστάθηκε εκεί, αποφασισµένο να µετατρέψει το συγκεκριµένο σπίτι σε βάση της οικογένειάς του. Έτσι και έγινε. Εκεί έζησαν τις µεγαλύτερες χαρές, όπως ήταν η επιστροφή τους στο σπίτι από το µαιευτήριο µετά τη γέννηση των δύο παιδιών τους. Εκεί έζησαν δυνατές στιγµές ως ζευγάρι, αλλά και όµορφες βραδιές µε φίλους ή συγγενείς.

Οι αναµνήσεις που έχουν και οι δύο είναι πραγµατικά µοναδικές, έστω και αν τον περασµένο Νοέµβριο το ζευγάρι πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στον γάµο του.

Από εκείνη την ηµέρα ορκίστηκαν και οι δύο να έχουν ως απόλυτη προτεραιότητά τους τους δύο γιους τους. Μετά την κοινή παραδοχή τους ότι παίρνουν διαζύγιο, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είχαν δηλώσει: «Ναι, δεν είµαστε πια µαζί, αλλά έχουµε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουµε και θα µας ενώνουν για πάντα». Και από τότε κρατούν την υπόσχεσή τους. Ο προβληµατισµός της όµορφης µαµάς τώρα είναι αν θα συνεχίσει να διαµένει στο σπίτι της Βουλιαγµένης ή θα µετακοµίσει. Ο λόγος που θα καθορίσει την απόφασή της είναι το σχολείο στο οποίο θα φοιτήσει ο µεγαλύτερος γιος του ζευγαριού, ο Γιάννης.

Την ερχόµενη σχολική χρονιά θα είναι «πρωτάκι» στο δηµοτικό. Ανάλογα, λοιπόν, µε το σχολείο που θα πάει ο µικρός Γιάννης για τα επόµενα έξι χρόνια, θα ληφθεί και η απόφαση της µετακόµισης της Φαίης µε τα παιδιά. Αν αποφασίσει µαζί µε τον Γιώργο Λιάγκα ο µεγάλος τους γιος να πάει σε ιδιωτικό σχολείο στα βόρεια προάστια, τότε η Φαίη ίσως χρειαστεί να μετακομίσει εκεί. Αν όµως ο Γιάννης πάει σε σχολείο στα νότια προάστια, τότε το πιθανότερο είναι η Φαίη και οι γιοι της να παραµείνουν στη Βουλιαγµένη. Και προκειµένου να µην αντιµετωπίσει η Φαίη αντίστοιχο προβληµατισµό όταν θα είναι στην πρώτη τάξη ο µικρός της γιος, ο ∆ηµήτρης, σε περίπου δυόµισι χρόνια από τώρα, θέλει να καταλήξει στη σωστότερη λύση για όλους.

Μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, η Φαίη θα έχει πάρει τις οριστικές αποφάσεις της, έχοντας πάντα ως σύµµαχό της τον εν διαστάσει σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα, µε τον οποίο έχουν καταφέρει να διατηρούν επικοινωνία, πάντα µε γνώµονα το καλό των γιων τους, σύμφωνα με τη real. 

 


σχετικα αρθρα