current views are: 13

5 Απριλίου 2017
Δημοσίευση10:00

Σύζυγος Χανταμπάκη: «Είναι ψυχούλα. Τώρα είμαι πιο ερωτευμένη»

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα στο Survivor (ΣΚΑΪ).

Δημοσίευση 10:00’

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα στο Survivor (ΣΚΑΪ).

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα στο Survivor (ΣΚΑΪ).

Ο άνθρωπος όμως, που τον γνωρίζει καλύτερα από όλους, μίλησε για τον αληθινό χαρακτήρα του μοντέλου – παρουσιαστή, όπως τον ζει καθημερινά…

Η σύζυγός του, Όλγα Πηλιάκη, αφού εκτίμησε ότι θα φτάσει μέχρι τον τελικό, είπε στο «Όλα Ξεκόλλα» του ΑΝΤ1…

«Με τον Στέλιο το συζητήσαμε πριν πάει το Survivor», ανέφερε, στο Όλα Ξεκόλλα, η Ολυμπιονίκης του 2008 και χορεύτρια, ενώ παραδέχτηκε ότι έμαθαν πως τον θέλουν στην εκπομπή μια ημέρα πριν φύγει. «To συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι θα βοηθήσει την οικογένειά μας. Σίγουρα θα τον βοηθήσει στη δουλειά του επειδή εργάζεται στην τηλεόραση. Επίσης, το οικονομικό ήταν ό,τι καλύτερο είχαμε εκείνη τη στιγμή, καθώς εγώ δεν δουλεύω», συνέχισε κι εξομολογήθηκε πως τον πρώτο καιρό ζορίστηκε αρκετά με τα δύο παιδιά και την βοηθούσαν οι γονείς της.

Σχολιάζοντας την αντίδραση του άντρα της στο έπαθλο επικοινωνίας, όπου κατέρρευσε και έκλαιγε με αναφιλητά όταν είδε την οικογένειά του στην οθόνη, είπε «δεν περίμενα ότι θα κλάψει, γιατί είναι σκληρός άνθρωπος. Αλλά, τι να κάνει; Πατέρας είναι!».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο γιος τους, ο Μανώλης, βλέπει το ριάλιτι επιβίωσης αλλά «δεν τρελαίνεται κιόλας», ενώ, εμφανώς συγκινημένη, κατέληξε: «είναι ψυχούλα ο Στέλιος. Τώρα είμαι πιο ερωτευμένη μαζί του γιατί μου έχει αποδείξει ότι η επιλογή μου ήταν σωστή. Το ότι πήγε εκεί είναι ακόμα μια απόδειξη… Γιατί δεν καλοπερνάει, για εμάς το έκανε αυτό!».


σχετικα αρθρα