Το μικρό αγοράκι τους βάφτισαν σήμερα η Μαρία Φραγκάκη και ο Νίκος Μάρκογλου. Νονά του μωρού είναι η καλή φίλη της Μαρίας, Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η βάφτιση του μόλις εννιάμισι μηνών γιού τους έγινε λίγο μετά τις 12 και μισή στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο κτήμα Νικολέλη κοντά στις Αφίδνες. Και το όνομα του μπόμπιρα είναι: Νικόλας.

Από τους πρώτους έφθασαν στο κτήμα για τη βάφτιση οι γονείς με το αγγελούδι τους, αλλά και η νονά του Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό. Το ζευγάρι που πριν από δυο βδομάδες ανέβηκε τα σκαλία της εκκλησίας ήταν πολύ ενθουσιασμένο και χαρούμενο.

Στη βάφτιση, όμως, βρέθηκαν και φίλοι και συνεργάτες της Μαρίας και του Νίκου. Ανάμεσά τους ήταν η δημοσιογράφος και αδελφή της Μαρίας, Εύη Φραγκάκη με την οικογένειά της. Ακόμη, το “παρών” έδωσαν ο Πάνος Καλλίδης και η Κατερίνα Ζαρίφη.
 
Λίγες μέρες πριν τη βάφτιση η Σταματίνα είχε δηλώσει: “Με την Μαρία είμαστε φίλες πολλά χρόνια. Είχαμε ξεκινήσει μαζί στη δημοσιογραφία και είμαι πολύ χαρούμενη που θα γίνουμε κουμπάρες...Είναι η πρώτη φορά που θα γίνω νονά και χαίρομαι πολύ”.


Πηγή: t-life.gr