LIFESTYLE

Star Alert: Εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτοί βρίζονται…

Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου 2012, 13:29 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Star Alert: Εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτοί βρίζονται…
Facebook Twitter Whatsapp

Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα 

Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα 


Για να παρακολουθήσεις τηλεόραση, δηλαδή κυρίως ειδήσεις, γιατί όλα τα αλλά, δείχνουν να μας αφορούσαν σε ένα μακρινό παρελθόν, πρέπει να χεις πιει μια χούφτα αντικαταθλιπτικά, αν βρεις στις διανομές του ΣΚΑΪ με τα φάρμακα. Αν κάνεις και το λάθος και ακούσεις ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο; Θες άμεση συνεδρία με ψυχίατρο, αν δεν απεργεί και αν δέχεται να σου ρίξει μια ματιά δωρεάν.

Οι αστυνομικοί λέει, ρίχνουν χημικά σε άλλους αστυνομικούς που απεργούν, η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα σε άπορους με καρδιολογικά προβλήματα και καρκινοπαθείς συνάμα, για να το ξανασυνδέσουν πρέπει να πληρώσουν το 70% και ανεβαίνει και η εγγύηση! Το επίδομα θέρμανσης θα δίνεται σε εκείνους που έχουν μέχρι 15.000 εισόδημα χωρίς παιδιά, 25.000 με παιδιά, ένα σπίτι μέχρι 110 τετραγωνικά, κανέναν εξοχικό, ούτε από τους παππούδες σε ορεινά χωριά, μπλε πλακάκια στο μπάνιο, μόνο μοκέτες και όχι χαλιά περσικά και καζανάκι με κουμπί και όχι να τραβιέται (μπλακ χιούμορ κάνω φυσικά, αλλά όχι που απέχει πολύ απ την πραγματικότητα).

Γονείς δεν έχουν να αγοράσουν στα παιδιά τους τετράδια για το σχολείο αλλά ούτε και να τους κάνουν εμβόλια. 2 στους 3 Έλληνες είναι ανασφάλιστοι. Όλα καταρρέουν αργά και οδυνηρά. Μα; Μα αυτοί συνεχίζουν να βρίζονται! Μαζί κυβερνάνε αλλά όλο αιχμές είναι. Αν μάλιστα, πετύχουν και κάνα του ΣΥΡΙΖΑ σε πάνελ, μιας και εκεί ασκείται πλέον η πολιτική της χώρας, μόνο γροθιές σαν τον Κασσιδιάρη στη Κανέλλη δε του ρίχνουν!
 

Ο όποιος κ. Κασιδιάρης στην Βουλή πιάστηκε στα λόγια για το ποιος αγαπά τη σημαία και ποιος την χρησιμοποιεί ως σφουγγαρίστρα. Ένα άλλο τεράστιο θέμα για την καθημερινότητα μας ήταν η ανάλυση της πόζας του κ. Βορίδη όταν πριν 30 χρόνια, έκοβε βόλτες στην Κηφισιά με τσεκούρι στα πλαίσια του νεολαιίστικου ιδεολογικού διάλογου με επιχειρήματα. Ο κ. Βορίδης υπονόησε πως η ΧΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ φταίνε για το τσεκούρι. Καλά βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει ακόμα και για την Μικρασιατική Καταστροφή, μη σας πω και για τα Ορλοφικά στην Επανάσταση.


Όμως, πρωί Παρασκευής ο κ. Γιακουμάτος – μια ζωή αγώνες, επιτίθονταν στην κ. Κωσταντόπουλου λέγοντας της πως είναι κακομαθημένο (α, ρε Χολίδη, δόξες που ζεις) και παιδί του μπαμπά. Η κ. Κωσταντόπουλου έλεγε «θα έπρεπε να ντρέπεστε»! Ο μια ζωή αγώνες, δε ντρέπονταν. Εμείς πάλι απ το σπίτι ναι. Ντρεπόμασταν για λογαριασμό τους. Που εδώ ο κόσμος πνίγεται σε κατακλυσμό πρωτοφανή και αυτοί αντί να κοιτάξουν να μας βγάλουν σε στεριά τους ναυαγούς, τσακώνονται ποιος φτιάχνει καλύτερα σχεδία.