LIFESTYLE

Το παρασκήνιο της διάλυσης του σχήματος Πάολα-Νότης

Δημοσίευση 11 Μαρτίου 2019, 14:00 / Ανανεώθηκε 11 Μαρτίου 2019, 14:18
Το παρασκήνιο της διάλυσης του σχήματος Πάολα-Νότης
Facebook Twitter Whatsapp

Η Πάολα πλήρωσε με δικά της χρήματα τις αμοιβές των εκατόν είκοσι εργαζομένων της επιχείρησης

Ακόμα άνθρωποι του Νότη Σφακιανάκη, που είναι μαζί του εδώ και πολλά χρόνια, πιστώνουν σε αυτόν τη διάλυση του σχήματος με την Πάολα στο «Γκάζι».

Σύμφωνα με το protothema.gr, άτομα που γνωρίζουν καλά την υπόθεση αποκαλύπτουν πως η συνεργασία αυτή είχε προβλήματα από την αρχή, με πρώτη αποχώρηση αυτή του Γιώργου Παπαδόπουλου, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του σχήματος. Ο λόγος φαίνεται να είναι η επιμονή του Νότη να μειώσει το δεύτερο πρόγραμμά του από τα είκοσι λεπτά στα πέντε. Ο Παπαδόπουλος αρνήθηκε και έφυγε από το σχήμα ενώ «χρέωσε» στον Σφακιανάκη την κατ’ ουσία αποπομπή του, αφήνοντας έτσι την Πάολα μόνη της με τον κάποτε πολύ δημοφιλή ερμηνευτή, αφού η προσθήκη του Νίκου Βουρλιώτη πέρασε στα ψιλά.

Παρά την μεγάλη επιτυχία του σχήματος, ήτα δυσαρεστημένος με το παραμικρό, ενώ ουσιαστικά δεν έφευγε από το μαγαζί, καθώς είχε στην κατοχή του διαμέρισμα ακριβώς πάνω από το νυχτερινό κέντρο, για να μην αναγκάζεται να επιστρέφει τα πρωινά στο σπίτι του στη Βάρκιζα.

Η Πάολα μετά το τέλος του προγράμματος συνηθίζει να υποδέχεται φίλους στο καμαρίνι της, να υπογράφει αυτόγραφα σε θαυμαστές και κερνάει σφηνάκια την παρέα της ακούγοντας ξένη μουσική.

Η ρήξη μεταξύ τους κορυφώθηκε όταν ο Νότης έστειλε δικό του άνθρωπο στο καμαρίνι γης Πάολας επειδή τον ενοχλούσε η μουσική και δεν μπορούσε να κοιμηθεί στο καμαρίνι του, παρά το γεγονός ότι είχε τον δικό του χώρο πάνω από το μαγαζί.

Ο συνεργάτης του μετέφερε το αίτημα και η ερμηνεύτρια πήγε να το συζητήσει μαζί του, προκειμένου να λήξει το θέμα ήρεμα, μόνο που τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

Οι πρώτες κουβέντες έριξαν λάδι στη φωτιά και ο Σφακιανάκης σύμφωνα με πολύ δικούς της ανθρώπους φέρεται να την έβρισε πολύ άσχημα, με εκφράσεις που όπως είπε σε φίλους πολύ στενός συνεργάτης της, την έκαναν να εκραγεί.

Η Πάολα του απάντησε με τις ίδιες εκφράσεις και έφυγε σε έξαλλη κατάσταση, κυρίως επειδή κάτι που της είπε αφορούσε κάποιο δικό της πρόσωπο.

Παρά το γεγονός ότι ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για να ηρεμήσει και να δει τους δικούς της ανθρώπους, ήταν αποφασισμένη να μην εμφανιστεί ούτε την περασμένη Παρασκευή στο μαγαζί.

Πείστηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από τους συνεργάτες της, γιατί οι κρατήσεις στο κέντρο ήταν για δυο χιλιάδες άτομα, αλλά το έκανε με κρύα καρδιά, γιατί δεν ήθελε πλέον να συνυπάρχει με τον Νότη.

Όμως είχε πάρει πλέον την απόφαση να μην επιστρέψει το βράδυ του Σαββάτου και να αποχωρήσει οριστικά δύο εβδομάδες πριν το καθορισμένο τέλος των εμφανίσεων της.

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε έστειλε δικό της άνθρωπο νωρίς το βράδυ στο μαγαζί, ο οποίος πλήρωσε με δικά της χρήματα τις αμοιβές των εκατόν είκοσι εργαζομένων της επιχείρησης για το συγκεκριμένο Σάββατο και τις δύο εβδομάδες που θα ακολουθούσαν.

Μια κίνηση η οποία σχολιάσθηκε με πολύ θετικά λόγια, την ίδια στιγμή που ο Νότης Σφακιανάκης επέλεξε να μην δημοσιοποιήσει τις όποιες σκέψεις του για το πρόωρο τέλος της συνεργασίας του με την δημοφιλή ερμηνεύτρια.