Για τον έρωτα και τη ζήλια μίλησε μεταξύ άλλων στο ένθετο «Radar!» της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Όταν είναι ερωτευμένος του αρέσει να κάνει εκείνος το πρώτο βήμα; «Μπορεί να έχω την ικανοποίηση ότι θα με πλησιάσει μια όμορφη γυναίκα, όμως κι εγώ κάνω τις κινήσεις μου. Δεν είναι ότι τα θέλω όλα στο πιάτο, αλλά δεν είμαι και ο άντρας με το ρόπαλο στο χέρι. Δεν θα πιέσω μια κατάσταση αν ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση», είπε.

 

Όταν είναι σε μια σχέση, ζηλεύει τη σύντροφό του; «Ναι, αλλά δεν το δείχνω. Θα σου έλεγα ότι μου είναι πολύ πιο εύκολο να εκφραστώ μέσα από τους ρόλους μου και εκεί να δείξω το πάθος, τη ζήλια, την εμμονή, απ’ ό, τι στην προσωπική μου ζωή, εκεί είμαι πιο συγκρατημένος. Ίσως γιατί όταν παρασύρθηκα από τα συναισθήματά μου στην προσωπική μου ζωή δεν μου βγήκε σε καλό. Μάλλον τα έκανα μαντάρα. Ενώ δεν είχα καμία πρόθεση να δημιουργήσω προβλήματα και να συγκρουστώ με ανθρώπους, έγινε το ακριβώς αντίθετο. Ζηλεύω πάρα πολύ και όταν παίξω κάποια στιγμή τον «Οθέλλο» θα καταλάβετε πόσο πολύ θέμα έχω με τη ζήλια. Προς το παρόν, τον παίζει ο Γιώργος Κιμούλης, που απ’ ό, τι έχω μάθει είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικός», παραδέχτηκε.

 

Έχει τύχει να ερωτευτεί πολύ στη ζωή του; «Το έχω πάθει και δεν μου άρεσε. Ήταν ένας έρωτας που ευοδώθηκε, το προσπαθούσα επί έναν χρόνο και ευτυχώς που έζησα, για να μπορέσω να απαγκιστρωθώ από αυτόν», εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.Πηγή: Radar/Έθνος-yupi.gr