Πλήρως αποκαλυπτική ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου στο περιοδικό Nitro. Δε μιλάμε μόνο για την σέξι της φωτογράφιση αλλά και για τα όσα λέει :«Ο άντρας μου δε ζηλεύει .Γενικά θέλει να με βλέπει σέξι. Δεν έχει θέμα δηλαδή με το να είμαι μαζεμένη. Τώρα τι μου είπε όταν είδε τις φωτογραφίες, δε μπορώ να σου πω επειδή είναι πολύ πρόστυχο» επισήμανε η παρουσιάστρια με πονηρό ύφος.

 Εκτός από μία σέξι γυναίκα η Σίσσυ είναι και μία τρυφερή μητέρα ερωτευμένη με το γιο της. Ούτε νταντάδες έχει αλλά ούτε και γονείς να βοηθάνε. Γονείς δηλαδή έχει η παρουσιάστρια αλλά είναι χιλιόμετρα μακριά.

Η παρουσιάστρια, όπως λέει,δεν είχε αυτή την εξωτερική εικόνα όταν ήταν πιο μικρή ηλικιακά. Αναπολώντας το παρελθόν θυμάται τον περίεργο τρόπο που έγινε η πρόσληψή της στην εκπομπή« Να η ευκαιρία».Η Σίσσυ ήταν η μόνη που είχε πάει στο δοκιμαστικό με αρβύλα τη στιγμή που όλες οι παρουσιάστριες και μοντέλα ήταν φτιαγμένες στην τρίχα! Τελικά εκείνη πήρε τη θέση:«κατά έναν περίεργο τρόπο»όπως επισημαίνει και συνεχίζει«να φανταστείς πως μου πήραν ειδική δασκάλα να μου μάθει να περπατάω με τακούνια» ολοκληρώνει η Σίσσυ.


Πηγή: star.gr