current views are: 5

17 Απριλίου 2017
Δημοσίευση11:32

Τι είπε ο Χανταμπάκης για… το σουτιέν της Παπαδοπούλου

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έδωσε εξηγήσεις στη νέα εκπομπή του Survivor για τη φάρσα που είχε κάνει με το σουτιέν της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Δημοσίευση 11:32’

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έδωσε εξηγήσεις στη νέα εκπομπή του Survivor για τη φάρσα που είχε κάνει με το σουτιέν της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έδωσε εξηγήσεις στη νέα εκπομπή του Survivor για τη φάρσα που είχε κάνει με το σουτιέν της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

«Με στενοχωρεί πολύ όταν άκουσα ότι έκανα bullying στην Ειρήνη γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Από την πρώτη στιγμή η Ειρήνη πονούσε, πεινούσε συνέχεια και ήθελε ντάντεμα. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι όμως όλοι πεινάμε και πονάμε. Αυτό δεν μπορείς να το απαιτήσεις από εμάς γιατί περνάμε τα ίδια. Η Ειρήνη θεώρησε ότι κάποια πράγματα που έχουμε πει, εγώ τα μοιράστηκα με τους υπόλοιπους, αλλά αυτό δεν ισχύει» είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Το μαγιό αυτό ήταν της Λάουρας. Σε καμία περίπτωση δεν θα άνοιγα τσάντα κανενός. Δεν είχα κανένα σκοπό να κάνω bullying σε έναν άνθρωπο, τον οποίο σέβομαι, δεν έχω πει σε καμία συνέντευξη ότι “η Ειρήνη είναι αυτό, είναι εκείνο, είναι τα άλλο”, σε καμία. Άρα λοιπόν δεν υπάρχει bullying. Με στεναχωρεί αυτό η λέξη για το πρόσωπό μου, πραγματικά με στεναχωρεί, δεν γελάω εδώ» συμπλήρωσε.


σχετικα αρθρα