Ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί πήρε από το χέρι την εγκυμονούσα σύζυγό του Κάρλα Μπρούνι και επισκέφθηκαν το Fort de Bregancon στη Νότια Γαλλία για ολιγοήμερες διακοπές. Μακριά από τις προεδρικές του υποχρεώσεις, o Σαρκοζί απόλαυσε στιγμές ανεμελιάς στο πλευρό της γοητευτικής Carla, με την οποία ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός. Το ζευγάρι πετάει σε πελάγη ευτυχίας αφού σε 3 μήνες η πρώτη κυρία της Γαλλίας θα φέρει στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια που κυοφορεί.

Casual ντυμένοι και οι δύο αντάλλαξαν αγκαλιές και φιλιά ενώ η προσωπική φρουρά του προέδρου τους ακολουθούσε σε κάθε τους βήμα.

Σαρκοζί και Μπρούνι, θα αρκεστούν φέτος μόνο σε μικρές αποδράσεις στο εξοχικό τους στο Φορντ ντε Μπρεγκασόν, λόγω της εγκυμονούσας κατάστασης της Carla.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι η ίδια δεν έχει μιλήσει ακόμη ανοιχτά για το γεγονός της εγκυμοσύνης της, παρόλο που τα πρώτα σημάδια αυτής είναι εμφανή.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Carla να απολαμβάνει τον «καυτό» ήλιο και τον πρόεδρο Σαρκοζί να επιδίδεται στο αγαπημένο του σππορ, το ποδήλατο.

Φωτογραφικό κλικ: