Αλβέρτος- Σαρλίν: Κοιμήθηκαν χωριστά την πρώτη νύχτα του γάμου τους!


Νέο πονοκέφαλο στο πριγκιπάτο του Μονακό φέρουν δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν ότι οι νεόνυμφοι, όχι μόνο δεν πέρασαν όμορφα μαζί τις πρώτες ημέρες του μήνα του μέλιτος, αλλά δεν κοιμήθηκαν καν μαζί. Και δεν κοιμήθηκαν καν σε χωριστά δωμάτια, αλλά σε διαφορετικά ξενοδοχεία, τα οποία έχουν απόσταση μεταξύ τους 16 χιλιόμετρα το ένα από το άλλο!

Ο πρίγκιψ είχε «κλείσει» διώροφη υπερσουίτα με όλες τις ανέσεις για την αγαπημένη του, με ιδιωτική πισίνα και τον Ινδικό Ωκεανό «πιάτο». Όλα αυτά στο Oyster Box, όπου έγινε γνωστό ότι επρόκειτο να μείνουν η Σαρλίν με τον Αλβέρτο. Η Σαρλίν όντως κοιμήθηκε εκεί. Αλλά κοιμήθηκε μόνο εκείνη. Ο Αλβέρτος την έκανε για το Hilton, μια και το περιβάλλον δεν τον «σήκωνε» μάλλον και πολύ.

Ακολούθησαν κι άλλα σχετικά ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι μπορεί το ζευγάρι να έφτασε μαζί και να βρίσκεται στην νότια Αφρική αυτό το διάστημα, ωστόσο οι κοινές τους εμφανίσεις πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο «για τα μάτια του κόσμου», καθώς το ζευγάρι ουσιαστικά βγαίνει μαζί για τυπικούς λόγους και περνά ελάχιστο – έως καθόλου χρόνο – σε προσωπικό επίπεδο.
Πηγή: star.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο