current views are: 9

28 Απριλίου 2017
Δημοσίευση09:03

Το άλλο πρόσωπο του Χούτου μετά την αποχώρηση από το Survivor – Οι πρώτες δηλώσεις

Ο ποδοσφαιριστής, αμέσως αφού έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης έδειξε ένα έλλο πρόσωπο

Δημοσίευση 09:03’

Ο ποδοσφαιριστής, αμέσως αφού έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης έδειξε ένα έλλο πρόσωπο

Αυτές είναι οι πρώτες δηλώσεις του Λάμπρου Χούτου κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” και παρακάτω μπορείτε να δείτε εκείνες, στον Άγιο Δομίνικο, αμέσως μετά την αποχώρησή του από το Survivor (ΣΚΑΪ).

Ο ποδοσφαιριστής, αμέσως αφού έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης έδειξε ένα έλλο πρόσωπο, πολύ πιο χαλαρό, πολύ πιο cool. Μες στο παιχνίδι, η αλήθεια είναι ότι ήταν αρκετά πιο αιχμηρός, αλλά όπως είπαν και άλλοι συμπαίκτες του, που έχουν αποχωρήσει, όταν πεινάς, όλα τα συναισθήματα τα βιώνεις πιο έντονα.

Η παραμονή του Λάμπρου στη Δομινικανή Δημοκρατία, αφού αποχώρησε, κράτησε 8 μέρες και αποκάλυψε πως το διάστημα μετά το παιχνίδι έπαιξε και μπάλα με τον Σάκη Τανιμανίδη στην άμμο!

«Ήταν ωραία εμπειρία τώρα θέλω να το αποβάλω… το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ξεκουραστώ, κοιμήθηκα… Ήμασταν μεγάλη παρέα στο Survivor. Μέσα ήταν και ο Χανταμπάκης. Θα τα πούμε όλα τώρα που βγήκα!», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τόνισε από τη μία ότι δεν έχει δει όσα έχουν γραφτεί στα social media, από την άλλη όμως, είπε ότι είδε αρκετά αποσπάσματα από το ριάλιτι επιβίωσης.

Βίντεο: Το πρωινό

σχετικα αρθρα