current views are: 22

30 Απριλίου 2017
Δημοσίευση18:10

Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά της η Μαργαρίτα Παπανδρέου

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου, κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, γιόρτασε στην Κρήτη τα γενέθλια της

Δημοσίευση 18:10’

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου, κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, γιόρτασε στην Κρήτη τα γενέθλια της

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου, κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, γιόρτασε στην Κρήτη τα γενέθλια της, παρέα με φίλους αλλά και έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της, Χάρη.

Με ευχές, τραγούδια, χορό, αλλά και με μια τούρτα ειδική παραγγελία, με πολλά διακοσμητικά που παρέπεμπαν στο Λονδίνο και το Παρίσι, η Μαργαρίτα γιόρτασε με πολλά αγαπημένα της πρόσωπα την ημέρα των γενεθλίων της.

 Μάλιστα, στην παρέα υπήρχε και δεύτερη εορτάζουσα, η κολλητή της, Ελενα Ιωάννου, με την οποία έσβησαν μαζί τα κεράκια της τούρτας. Το πάρτι που στήθηκε για τις δύο κοπέλες είχε την ανάλογη προβολή από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media, όπου ανέβασαν στιγμιότυπα.

Ζώντας στο Ηράκλειο της Κρήτης μαζί με τον αγαπημένο της, Χάρη, η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, η οποία τον τελευταίο καιρό λόγω των σπουδών της -και της εργασίας της- έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση με το νησί και ήδη έχει αποκτήσει φιλίες με πολλούς συμφοιτητές της, αποφάσισε τη μεγάλη συγκέντρωση για τα γενέθλια της να την κάνει στο αγαπημένο της στέκι και να απολαύσει την ημέρα της γιορτής της κοντά σε γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα.

Πηγή: Secret

σχετικα αρθρα