Χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος η Τατιάνα Στεφανίδου μιλάει για όλους και για όλα και απαντά ακόμα και στις πιο δύσκολες ερωτήσεις σε μία συνέντευξη - ποταμό στο περιοδικό Life&Style. "Ναι, με έχουν απατήσει. Το έμαθα εκ των υστέρων, όταν πια ήδη είχαμε χωρίσει. Κι εγώ έχω απατήσει. Το γεγονός ότι έγινε πριν πω το αντίο στη σχέση ήταν λάθος μου" λέει με ειλικρίνεια η Τατιάνα Στεφανίδου η οποία απαντά και στην ερώτηση πώς θα αντιδρούσε αν μάθαινε ότι την απατούσε ο Νίκος Ευαγγελάτος: "Δεν θα ήθελα να το συζητήσω ούτε να το σκεφτώ. Δεν μπορώ να απαντήσω, γιατί πιστεύω ότι αν το γευτείς αυτό, είναι τόσο μεγάλος ο πόνος που δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσεις. Θυμάμαι όταν είχα κάνει τον ορό της αλήθειας στο "Αξίζεις να το δεις", είχα απαντήσει ότι θα του συγχωρούσα την απιστία. Ήταν μία από τις απαντήσεις που είχαν βγει λάθος".

Όσο για το εάν έχει θυμώσει τόσο ώστε να φύγει από το σπίτι της, έστω και για κάποιες ώρες, η Τατιάνα Στεφανίδου είναι κάθετη: "Ποτέ. Το "ανοίγω την πόρτα και φεύγω από το σπίτι" δεν το έκανα ποτέ. Μία φορά ο Νίκος στην αρχή της σχέσης μας, έφυγε και πήγε για δύο ώρες μία βόλτα με το αυτοκίνητο. Έκτοτε δεν το ξαναέκανε ούτε εκείνος".

Η Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε και για την περίοδο που έζησε τον εφιάλτη της νευρικής ανορεξίας. "Ο κλασικός χορός είναι η πιο μαζοχιστική τέχνη που υπάρχει, αν την ακολουθήσεις επαγγελματικά. Πρέπει να γυμνάζεσαι ασταμάτητα, χωρίς να τρως τίποτα. Έτσι, αρρώστησα τότε ψυχικά. Έγινε εμμονικός ο στόχος να χάσω κιλά. Ήμουν 48 κιλά και θεωρούσα ότι έπρεπε να χάσω κι άλλα".

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μία ευτυχισμένη γυναίκα, και το δείχνει. Στην ερώτηση αν λείπει κάτι από τη ζωή της, η απάντηση είναι κάθετη και ξεκάθαρη: "Τίποτα. Είμαι τυχερή και ευγνώμων στο Θεό. Η ευχή μου είναι να μην αλλάξει τίποτε απολύτως στη ζωή μου".
πηγή: real.gr