current views are: 12

2 Μαΐου 2017
Δημοσίευση18:14

Survivor: Αχ Ντάνο! Ακούστε το τραγούδι από τον ραπερ TUS για τον Αγγελόπουλο!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά τη λατρεία που γνωρίζει από το φανατικό κοινό του Survivor έγινε πλέον και τραγούδι από τον ράπερ TUS. Οι στίχοι περιγράφουν τα όσα περιμένει και σχολιάζει καθημερινά το φανατικό κοινό του Survivor με χιουμοριστική και καυστική διάθεση.

Δημοσίευση 18:14’

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά τη λατρεία που γνωρίζει από το φανατικό κοινό του Survivor έγινε πλέον και τραγούδι από τον ράπερ TUS. Οι στίχοι περιγράφουν τα όσα περιμένει και σχολιάζει καθημερινά το φανατικό κοινό του Survivor με χιουμοριστική και καυστική διάθεση.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά τη λατρεία που γνωρίζει από το φανατικό κοινό του Survivor έγινε πλέον και τραγούδι από τον ράπερ TUS. Οι στίχοι περιγράφουν τα όσα περιμένει και σχολιάζει καθημερινά το φανατικό κοινό του Survivor με χιουμοριστική και καυστική διάθεση.

«Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο αν δω το έπαθλο στα χέρια σου επάνω. Σήκωσέ το! Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο απ’ το Survivor επεισόδιο δεν χάνω. Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο αν δω το έπαθλο στα χέρια σου επάνω. Σήκωσέ το! Αχ, Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο απ’ το Survivor επεισόδιο δεν χάνω.

Ντάνο άρχοντα πούλα τους τα υπάρχοντα. Δώσε τη Λάουρα και πάρε ένα σαλάμι. Άλλος στη θέση σου θα το ‘χε καβαλήσει, εσύ το χάρισες στους ντόπιους το καλάμι. Ρίξε στη Βαλαβάνη ένα μανίκι να μη σε ξαναβγάλει προτεινόμενο κι εσύ να είσαι ένα βήμα πριν τη νίκη κι αυτή να βρει εκεί μέσα ένα γκόμενο. Ζω μόνο για να σε δω στο βάθρο, έκλεισα εισιτήρια για να ‘ρθω. Αν βγεις πάλι υποψήφιος εγκεφαλικό θα πάθω, βάλε κι υποψήφιος για δήμαρχος στη Σκιάθο.

Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο αν δω το έπαθλο στα χέρια σου επάνω. Σήκωσέ το! Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο απ’ το Survivor επεισόδιο δεν χάνω. Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο αν δω το έπαθλο στα χέρια σου επάνω. Σήκωσέ το! Αχ, Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο απ’ το Survivor επεισόδιο δεν χάνω.

Κάθε φορά που παίζεις τελικό ξέρουμε ποιος θα φάει dinner. Το αποτέλεσμα είναι άκρως λογικό. Έκανες ντους και μουσκέψαμε από ηδονή, αθλητικό παιδί και γόης. Ο Μάριος έχει καλή φωνή, ας πάρει το έπαθλο στο The Voice. Είσαι ο πιο διάσημος από τους διάσημους, είσαι ο πιο μαχητής από τους μαχητές, κέρδισε και καμία ασυλία γιατί τρώμε όλο τον μισθό σε sms. Για σένα και για μας θα είσαι πάντα αρχηγός, όλες θέλουμε το έπαθλο να πάρεις. Κι ο Βασάλος είναι καλός αλλά εσύ είσαι [email protected]

Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο αν δω το έπαθλο στα χέρια σου επάνω. Σήκωσέ το! Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο απ’ το Survivor επεισόδιο δεν χάνω. Αχ Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο αν δω το έπαθλο στα χέρια σου επάνω. Σήκωσέ το! Αχ, Ντάνο, θα τρελαθώ Ντάνο απ’ το Survivor επεισόδιο δεν χάνω» είναι οι στίχοι του νέου τραγουδιού του TUS για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.


σχετικα αρθρα