current views are: 8

3 Μαΐου 2017
Δημοσίευση06:02

Survivor: Τα «καρφιά» του Μάριου για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και οι ατάκες για στρατηγική και προδοσία!

Ο Μάριος Ιωαννίδης έριξε τα καρφιά του στον μισθοφόρο και μάλιστα αποκάλυψε πως μιλούσε με πολύ άσχημα λόγια για τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην αρχή του παχνιδιού.

Δημοσίευση 06:02’

Ο Μάριος Ιωαννίδης έριξε τα καρφιά του στον μισθοφόρο και μάλιστα αποκάλυψε πως μιλούσε με πολύ άσχημα λόγια για τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην αρχή του παχνιδιού.

Οι δύο ομάδες του Survivor συμβιώνουν, πλέον, στην ίδια παραλία και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έχει δείξει πως προσεγγίζει τους Διάσημους και μάλιστα το κάνει με στρατηγική. Αυτό ισχυρίζεται ο Μάριος Ιωαννίδης, ο οποίος έριξε τα καρφιά του στον μισθοφόρο και μάλιστα αποκάλυψε πως μιλούσε με πολύ άσχημα λόγια για τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην αρχή του παχνιδιού.

«Έχω υποψίες, αλλά ελπίζω να βγω λάθος. Εγώ έχω μάθει με την ομάδα μου να αρχίζω και να τελειώνω. Δεν μπορώ να προδίδω την ομάδα μου για μια στιγμή, για κάτι άλλο, δεν έμαθα να είμαι έτσι. Αν βιάζεσαι από τώρα να πας να κάνεις συμμαχίες», είπε αρχικά ο Μάριος Ιωαννίδης στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε όμως και η προσωπική συνέντευξη του Κύπριου που μιλούσε για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο: «Υποθέτω πως ο Κώστας έχει τραβήξει έναν δρόμο με κάποια στρατηγική, η οποία είναι “να προσεγγίσω και τους αντιπάλους”, τους οποίους όταν ήμασταν δύο ξεχωριστές ομάδες, ειδικά για τον Γιώργο Αγγελόπουλο μιλούσε με πάρα πολύ άσχημα λόγια. Ήταν αυτοί που είχαν πρόβλημα από την αρχή, από την πρώτη μέρα του παιχνιδιού και τώρα κάνουν παρέα.

Εγώ δεν έχω μάθει έτσι, έχω μάθει να παραμένω στην ομάδα μου, να είμαι πιστός σε αυτά που πιστεύω, στα παιδιά με τα οποία έχω φτύσει αίμα για να φτάσω εδώ και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Δεν σημαίνει αυτό πως παύω να εκτιμώ τους αντιπάλους, να μπορώ να μιλήσω μαζί τους, να κάνω κάποια παρέα εκτός ή εντός παιχνιδιού μαζί τους. Δεν σημαίνει όμως ότι θα γίνω πιο κολλητός απ’ ότι με άτομα, τα οποία είμαι τρεις μήνες και φτύνω αίμα επί καθημερινής βάσης».


σχετικα αρθρα