current views are: 14

8 Μαΐου 2017
Δημοσίευση14:31

Ο Τσανγκ «καρφώνει» τον Μισθοφόρο – Αποκάλυψε τη στρατηγική των «Μαχητών» εναντίον του Αγγελόπουλου!

O πρώην παίκτης των Μαχητών, Ορέστης Τσανγκ είναι καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και οι αποκαλύψεις ήταν πολλές για το ριάλιτι επιβίωσης.

Δημοσίευση 14:31’

O πρώην παίκτης των Μαχητών, Ορέστης Τσανγκ είναι καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και οι αποκαλύψεις ήταν πολλές για το ριάλιτι επιβίωσης.

O πρώην παίκτης των Μαχητών, Ορέστης Τσανγκ είναι καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και οι αποκαλύψεις ήταν πολλές για το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο νεαρός επιχειρηματίας, δεν υπήρχε περίπτωση να μην ρωτηθεί από την Μελέτη, για τη στρατηγική, που ο ίδιος είχε πει πολλές φορές, αλλά και τα λάθη της ομάδας!

Συγκεκριμένα, ο Ορέστης Τσανγκ είπε: «Η στρατηγική ήταν υπέρ της ομάδας, κατά τη δικιά μου άποψη, και αυτό φάνηκε από την πρώτη ψηφοφορία, ειδικά εκεί θεωρώ ότι η ομάδα των Μαχητών έκανε ένα μεγάλο λάθος, και διαφώνησα αρκετές φορές με όλα τα παιδιά και ακόμα και με τους φίλους μου. Ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έπρεπε να πάει στην ομάδα των Διασήμων. Θα ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, εάν στη πρώτη ψηφοφορία η ομάδα των Μαχητών είχε ψηφίσει ορθολογιστικά τι συμφέρει την πομάδα, πως μπορούμε να έχουμε παραπάνω φαγητό και όχι σε κομμάτι συμπάθειας, γιατί μπορεί να μην συμπαθώ τον συμπαίκτη μου, όμως μαζί πρέπει να εργαστούμε για να βρούμε ένα αποτέλεσμα»

Τέλος, μας αποκάλυψε πως τέσσερα άτομα ήταν αυτά που δεν ψήφισαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο, η Ελένη Δάρρα, ο Ορέστης Τσανγκ, η Ελισάβετ Δοβλιατίδου και ο Δημήτρης Πασχούλας!

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες που έμενα στην ίδια παραλία με τους Διάσημους.

Ο πρώην παίχτης του Survivor είπε ότι προτιμούσε να πεινάει με την ομάδα του παρά να χαμογελάει με τους Διάσημους κάτι που άφηνε υπονοούμενα για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.