current views are: 50

10 Μαΐου 2017
Δημοσίευση05:00

Λαμπερός γάμος στο Λαγονήσι για Νταφοπούλου – Αγγελάκη

H Σταρ Ελλάς 2014, Iσμήνη Νταφοπούλου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το Σάββατο 6 Μαΐου

Δημοσίευση 05:00’

H Σταρ Ελλάς 2014, Iσμήνη Νταφοπούλου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το Σάββατο 6 Μαΐου

H Σταρ Ελλάς 2014, Iσμήνη Νταφοπούλου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το Σάββατο 6 Μαΐου με τον επί τρία χρόνια σύντροφό της, εφοπλιστή, Διαμαντή Αγγελάκη.

Η ημερομηνία του γάμου δεν είχε ανακοινωθεί, μέχρι που η πανέμορφη ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου «μαρτύρησε» το μυστικό μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Ακολούθησαν στη συνέχεια κι άλλοι φίλοι του ζευγαριού, όπως η Νικολέττα Ράλλη, η Χριστίνα Κοντοβά και η Δέσποινα Καμπούρη.

Ο γάμος έγινε στο Λαγονήσι, με τους καλεσμένους να χορεύουν ξέφρενα στο πάρτι του γάμου μέχρι το πρωί!

Η Ισμήνη έχει εξομολογηθεί ότι βρήκε στο πρόσωπο του Διαμαντή τον σύντροφο της ζωής της. Αφού γνωρίστηκαν, άφησε πίσω την καριέρα της κι αφοσιώθηκε σε εκείνον. Ο Διαμαντής, μαζί με τον αδερφό του, Γιώργο, αποτελούν την τρίτη γενιά της εφοπλιστικής οικογένειας. Τα δυο αδέρφια βρίσκονται στο τιμόνι ναυτιλιακής εταιρείας.

«Τα τελευταία δύο-τρία χρόνια τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά διανύω μια από τις καλύτερες μου φάσεις και αισθάνομαι τρομερά ευγνώμων γι’αυτό. Είμαι πολύ ήρεμη, χαρούμενη και παράλληλα δημιουργική. Εύχομαι να καταφέρω να διατηρήσω αυτή την ισορροπία στη ζωή μου, ανεξάρτητα από το επόμενο βήμα που ενδεχομένως θα αποφασίσω να κάνω στα προσωπικά μου», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη η καλλονή.

Στο βίντεο, η προσκεκλημένη σχεδιάστρια και φίλη του ζευγαριού, Χριστίνα Κοντοβά, δείχνει κάποια αποκλειστικά πλάνα.


σχετικα αρθρα