current views are: 8

11 Μαΐου 2017
Δημοσίευση06:25

Survivor: Το ατύχημα του Χρανιώτη και το «ραπάρισμα» του Σπαλιάρα

Απρόοπτα, τραυματισμοί, και φυσικά την αποχώρηση της εβδομάδας είχε το επεισόδιο του Survivor της Τετάρτης.

Δημοσίευση 06:25’

Απρόοπτα, τραυματισμοί, και φυσικά την αποχώρηση της εβδομάδας είχε το επεισόδιο του Survivor της Τετάρτης.

Απρόοπτα, τραυματισμοί, και φυσικά την αποχώρηση της εβδομάδας είχε το επεισόδιο του Survivor της Τετάρτης.

Αρχικά, το ατύχημα του Γιώργου Χρανιώτη ανησύχησε τους συμπαίκτες του, αλλά και τους τηλεθεατές, μιας και έγινε πολύ ξαφνικά.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έκανε μία βουτιά στη θάλασσα με το πρόσωπο και χτύπησε το κεφάλι του σε έναν βράχο, με αποτέλεσμα να γεμίσει αίματα στο πρόσωπο και το σώμα.

Οι «Διάσημοι» και ο γιατρός έτρεξε αμέσως να περιποιηθεί το τραύμα κοντά στο φρύδι του, το οποίο δεν ήταν σοβαρό και γι΄αυτό συμμετείχε κανονικά στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία.

Όσον αφορά την αποχώρηση, το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να διώξει την Λάουρα Νάργες και να κρατήσει την Ευριδίκη Βαλαβάνη, τον Μπο και τον Κώστα Κοκκινάκη.

Μάλιστα, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα μιας και ουσιαστικά είναι η μόνη γυναίκα που απέμεινε στην ομάδα των Διάσημων.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ραπάρει γιατί… είναι «σφάχτης της καρύδας»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας σε τρελά κέφια θέλησε να ανεβάσει ψυχολογικά τους συμπαίκτες του…. ραπάροντας!

Είτε εξαιτίας της ήττας των «Μαχητών» στον αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας, είτε της επικείμενης αποχώρησης ενός εκ των «Διάσημων», η διάθεση όλων ήταν στα Τάρταρα.

Έτσι, ο Σπαλ έφτιαξε δικό του τραγούδι, με τίτλο «Ο σφάχτης της καρύδας» και κάλεσε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στην παραλία για να τους παρουσιάσει το δημιούργημά του, σε ρυθμό και στίχο.

Δείτε τον να ραπάρει, κλέβοντας τη δόξα από τον επαγγελματία Μπο: