current views are: 15

11 Μαΐου 2017
Δημοσίευση19:00

Μόνικα Μπελούτσι: «Ευχαριστώ τον Θεό για το ρετούς. Αυτό μας σώζει»

Όταν μια γυναίκα είναι ακομπλεξάριστη και δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της, δεν έχει πρόβλημα να δηλώσει ότι αγαπάει το ρετούς

Δημοσίευση 19:00’

Όταν μια γυναίκα είναι ακομπλεξάριστη και δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της, δεν έχει πρόβλημα να δηλώσει ότι αγαπάει το ρετούς

Όταν μια γυναίκα είναι ακομπλεξάριστη και δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της, δεν έχει πρόβλημα να δηλώσει ότι αγαπάει το ρετούς, γιατί τη σώζει από τις ατέλειες που δε θα ήθελε να φανούν!

Για πρώτη φορά, η Μόνικα Μπελούτσι είπε δημόσια «ευχαριστώ στις επιδιορθωτικές κινήσεις».

Σε συνέντευξή της στο AFP δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον Θεό για το ρετούς. Αυτό μας σώζει. Όταν βλέπω την ταινία του Εμίρ Κουστουρίτσα (“On the Milky Road”, στην οποία η Μπελούτσι παίζει έναν από τους δύο βασικούς ρόλους), βλέπω ότι έχω ρυτίδες παντού γύρω από τα μάτια. Πριν από δέκα χρόνια δεν τις είχα. Βλέπω το πρόσωπό μου που άλλαξε στην οθόνη. Ωστόσο, το βλέπω με συμπάθεια. Δεν λέω στον εαυτό μου ‘Ω Θεέ μου!, είναι τερατώδες’. Όχι, το βρίσκω γοητευτικό. Βλέποντας μια ώριμη γυναίκα όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, δεν με ενοχλεί. Πιστεύω ότι πρέπει να το αντιμετωπίσω αυτό. Ίσως σε δέκα χρόνια να είμαι τερατώδης και να έχω αλλάξει γνώμη γιατί θα είμαι γεμάτη από ρυτίδες. Αλλά επί του παρόντος, το αποδέχομαι».

Όσο για το ποια είναι τελικά η σχέση της με τις πλαστικές; «Όταν βλέπω ώριμες γυναίκες που δεν έχουν κάνει επεμβάσεις, δεν λέω στον εαυτό μου ‘αυτή θα έπρεπε να κάνει ένα λίφτινγκ’ αλλά λέω ‘αυτή είναι πολύ ωραία έτσι’. Αλλά, αντίθετα, όταν βλέπω μια γυναίκα που έχει κάνει λίφτινγκ και είναι πολύ όμορφη, λέω ‘αυτή έκανε πολύ καλά. Πρέπει να κάνουμε αυτό μου μας κάνει καλό. Η πλαστική χειρουργική είναι εδώ. Αν μας κάνει χαρούμενους, γιατί να τη στερηθούμε;».


σχετικα αρθρα