current views are: 10

18 Μαΐου 2017
Δημοσίευση10:18

Η πρόκληση της Μαρίας Μενούνος να πάρει συνέντευξη στον Αλέξη Τσίπρα

Η Μαρία Μενούνος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και αποκάλυψε μεταξύ άλλων την επιθυμία της να πάρει συνέντευξη στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. 

Δημοσίευση 10:18’
αρθρο-newpost

Η Μαρία Μενούνος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και αποκάλυψε μεταξύ άλλων την επιθυμία της να πάρει συνέντευξη στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. 

Η Μαρία Μενούνος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και αποκάλυψε μεταξύ άλλων την επιθυμία της να πάρει συνέντευξη στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. 

Σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα της συνέντευξης που θα δημοσιευτεί την Κυριακή στο Πρώτο Θέμα:

Στη δημοσιογραφική σου καριέρα έχεις πάρει συνεντεύξεις από όλους τους προέδρους των ΗΠΑ από τον Bill Clinton και μετά –έκανες και την πρώτη κοινή συνέντευξη της οικογένειας Obama-, ενώ έχεις πάρει συνέντευξη από τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ. Υπάρχει μια προσωπικότητα που σε εμπνέει αλλά δεν είχες την ευκαιρία να φιλοξενήσεις μέχρι σήμερα σε εκπομπή σου;

Έχω πάρει μια σύντομη συνέντευξη από την Oprah αλλά θα ήθελα πολύ να ξαναβρεθούμε σε μια εκτενέστερη συζήτηση. Επίσης, με ενδιαφέρει να πάρω συνεντεύξεις από γυναίκες από κάθε γωνιά του πλανήτη που κατάφεραν να ξεπεράσουν αντιξοότητες της ζωής.

Η Ελλάδα περνά δύσκολες οικονομικά και κοινωνικά εποχές. Θα ήταν πρόκληση για σένα να κάνεις μια συνέντευξη με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα;

Πάντα είναι πρόκληση να πάρεις συνέντευξη από έναν ηγέτη. Ποιος δημοσιογράφος δεν θα ήθελε μια ευκαιρία για έναν ειλικρινή διάλογο με έναν ηγέτη κράτους; Βρίσκεται κι αυτός αντιμέτωπος με μια πρόκληση, όπως και η χώρα. Ωστόσο, είμαστε έλληνες, είμαστε δυνατοί και πάντα επιβιώνουμε. Ποτέ δεν παραδίδουμε τα όπλα.


σχετικα αρθρα