Μπορεί οι τηλεθεατές του Survivor να μετρούν αντίστροφα τον χρόνο για το αγώνισμα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, που θα προβληθεί απόψε, ωστόσο, στο Ίντερνετ διέρρευσε βίντεο με το πρώτο ματς!

Οι «Διάσημοι» και «Μαχητές» του ελληνικού ριάλιτι ενώνονται για να αγωνιστούν ενάντια στους Τούρκους παίκτες που επίσης θα ενωθούν για το μεγάλο ντέρμπι.

O πρώτος παίκτης που θα αγωνιστεί είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ο Μισθοφόρος, ωστόσο, δεν έχει την τύχη με το μέρος του, καθώς χάνει το πρώτο ματς από τον Τούρκο αντίπαλό του.

Όπως διευκρίνισε ο Σάκης Τανιμανίδης στο συμβούλιο του νησιού, ανακοινώνοντας σε Διάσημους και Μαχητές την επικείμενη αναμέτρηση, στο αγώνισμα θα πάρουν μέρος πέντε άνδρες και δύο γυναίκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι παίκτες που θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Τούρκους είναι: Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Κώστας Κοκκινάκης, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Σάρα Εσκενάζυ.

Απόψε το βράδυ θα απολαύσουμε την πρώτη μονομαχία μεταξύ των δύο ομάδων της Ελλάδας και της Τουρκίας και όχι το X-Factor.

Οι πληροφορίες, ωστόσο, που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο δεν είναι ενθαρρυντικές και σας τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη. Σύμφωνα με την εκπομπή “La Biri Biri” και την Κλεοπάτρα Πατλάκη, οι Τούρκοι θα αναδειχθούν σήμερα νικητές με σκορ 10-7.