Έλληνες και Τούρκοι παίκτες του Survivor, κοντράρονται για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στο έκτακτο σημερινό επεισόδιο του ΣΚΑΪ, με τους Τούρκους να έχουν κάνει από χθες το 1-0. 

Οι Τούρκοι κέρδισαν χθες τον πρώτο αγώνα, με σκορ 10-7 και ήταν μια μάχη που φαινόταν από την αρχή ότι θα ήταν πολύ δύσκολη.

Σημειώνεται ότι μετά από πρόταση του Τούρκου παίκτη Ilhan Mansiz που έγινε αποδεκτή από τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicalli, το έπαθλο θα το απολαύσουν και οι δύο ομάδες που «μάχονται» για τη νίκη. Ένα τραπέζι, δηλαδή, με κοινά φαγητά των δύο χωρών και διασκέδαση με τον τραγουδιστή Fedon.

Στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο βλέπουμε τις πρώτες εικόνες από τον στίβο μάχης, ενώ υπάρχουν και αλλαγές στις ομάδες, όπως το ότι σήμερα αγωνίζονται ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Μπο και ο Κώστας Κοκκινάκης. Επίσης, ο Σάκης Τανιμανίδης θα εμφανιστεί με… γυαλιά ηλίου, λόγω του τραυματισμού του στο μάτι.

Πάντως το κλίμα στην ελληνική παραλία είναι πολύ θερμό. Οι παίκτες δεν θέλουν να χάσουν και σήμερα και δηλώνουν έτοιμοι να τα δώσουν όλα.

Σε περίπτωση που η ελληνική ομάδα ισοφαρίσει απόψε, τότε θα υπάρξει ένας 3ος μίνι αγώνας.
 

Τα spoilers πάντως που κυκλοφορούν σε τούρκικες ιστοσελίδες, λένε πως η αναμέτρηση θα εξελιχθεί σε θρίλερ, καθώς οι Έλληνες θα είναι οι αποψινοί νικητές και τα πάντα θα κριθούν στον τρίτο αγώνα!

Δείτε το τουρκικό τρέιλερ της δεύτερης ελληνοτουρκικής μάχης: