Η «μάχη» Ελλήνων-Τούρκων στο Survivor δεν καθήλωσε μόνο τους τηλεθεατές του ριάλιτι μπροστά στις οθόνες τους, αλλά και κάποιους από τους παίκτες οι οποίοι έχουν αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος χθες ήταν σαρωτικός και έκλεψε όλα τα βλέμματα! Κατάφερε να κάνει ένα σερί τριών νικών εναντίον των Τούρκων αντιπάλων του.

Μεταξύ των πρώην παικτών που παρακολουθούν τα τεκταινόμενα, από τον καναπέ του σπιτιού τους πλέον, είναι και η Ελένη Δάρρα, η οποία, μάλιστα, αποθέωσε δημόσια τον Γιώργο Αγγελόπουλο για την απόδοσή του στην χθεσινή αναμέτρηση.

«Έλα ρε Ντάνοοοοοοοοοοο… Έλα αγόρι μου… Κρίμα που σε χάσαμε οι Μαχητές!!!», έγραψε στο Facebook η πρώην Μαχήτρια, ενώ, απαντώντας σε διαδικτυακούς της φίλους, ανέφερε πως «το Survivor είναι παιχνίδι αθλητικό, οπότε τα κριτήρια όλων θα έπρεπε να είναι αθλητικά και θα είχαμε και καλύτερο θέαμα… Απλά, αν δεν είχε φύγει ο Γιώργος, όλοι οι Μαχητές θα ήμασταν ακόμα εκεί».

Θυμίζουμε πως η Ελένη, η οποία αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης στα μέσα Μαρτίου, έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητες του Ντάνου στα αγωνίσματα και σε συνεντεύξεις της, ενώ δεν τον είχε ψηφίσει στην ψηφοφορία για την αλλαγή ομάδας.