Καλεσμένος στη σημερινή εκπομπή της Ελεονώρας ΜελέτηSurvivor Πανόραμαήταν μετά από καιρό ο Λάμπρος Χούτος και μίλησε για όλους και για όλα!

Με τον συγκεκριμένο παίκτη των Διάσημων, είχε γίνει ένα ολόκληρο σκηνικό, διότι ήταν να πάει πιο νωρίς στο Survivor Πανόραμα, αλλά είπε στην παρουσιάστρια πως ήθελε να πάει στην Ιταλία για να δει την οικογένειά του, κάτι που δεν έκανε και φυσικά αυτό δεν άρεσε στην Ελεονώρα.

Ο Λάμπρος Χούτος και η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχαν έρθει κοντά στο ξεκίνημα του Survivor.

Αυτό, άλλαξε στην συνέχεια και ο πρώην παίχτης του παιχνιδιού επιβίωσης εξήγησε στην Ελεονώρα Μελέτη και το Survivor Πανόραμα τι συνέβη και απομακρύνθηκαν.

Μάλιστα, είπε ότι η Ειρήνη είχε μπει στο παιχνίδι με κάποια προσωπικά προβλήματα και ίσως στην πορεία δεν μπορούσε να τα διαχειριστεί σε συνδυασμό με την πίεση του παιχνιδιού.

Ο ίδιος, μας αποκάλυψε για ποιο λόγο ψήφιζαν συνέχεια τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ένα ερώτημα που όλοι θέλαμε να μάθουμε.

Ο πρώην παίκτης των Διάσημων, παραδέχτηκε πως όταν οι Μαχητές τον ψήφισαν για να φύγει από την ομάδα τους, είχε παραξενευτεί, καθώς από την αρχή είχε φανεί ότι ήταν ένας δυνατός παίκτης αγωνιστικά.

Η παρουσιάστρια, τον ρώτησε εάν αυτό ήταν στρατηγική της άλλης ομάδας για να μην πάει στον τελικό και τότε ο Λάμπρος Χούτος είπε ότι δεν σκέφτηκε ποτέ το έπαθλο και συμπλήρωσε, ότι ένας δυνατός παίχτης είναι πάντα χρήσιμος και αγωνιστικά και στην συμβίωση.

Η Ελεονώρα Μελέτη, ρώτησε τον πρώην παίκτη του Survivor, εάν νιώθει φίλο του τον Στέλιο Χανταμπάκη, και φυσικά ο ίδιος μίλησε με πολύ ωραία λόγια για εκείνον και φυσικά είπε και το ελάττωμα του.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο Στέλιος είναι φίλος μου είμαι περήφανος που είμαι φίλος με τον Στέλιο, διότι είναι ένα παιδί που είναι τίμιος, ειλικρινής, δημιουργικός, τον βλέπω πως είναι σαν πατέρας και σύζυγος και τον θαυμάζω. Εντάξει, τα συννεφάκια του Στέλιου είναι όταν βλέπει αδικία γύρο του ή ότι απειλείτε να μην μπορεί να διαχειριστεί όπως έπρεπε τα νεύρα του και να συμπεριφερθεί όπως πρέπει στην συγκεκριμένη κατάσταση.»