current views are: 10

22 Μαΐου 2017
Δημοσίευση08:02

Η νέα Miley Cirus δεν σοκάρει πια: Δείτε πως εμφανίστηκε στη σκηνή των Billboard Awards

Η 24χρονη τραγουδίστρια άφησε πίσω της τρέλες και καταχρήσεις 

Δημοσίευση 08:02’

Η 24χρονη τραγουδίστρια άφησε πίσω της τρέλες και καταχρήσεις 

Οι εκκεντρικές εμφανίσεις και οι προκλητικές αναρτήσεις στα social media ανήκουν στο παρελθόν για τη Miley Cirus.

Η 24χρονη τραγουδίστρια φαίνεται πως θέλει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να αφήσει πίσω της τις καταχρήσεις και γενικά όσα δεν της επέτρεπαν να ζει μια «κανονική» ζωή.

Το βράδυ της Κυριακής η τραγουδίστρια  εμφανίστηκε στη σκηνή των μουσικών βραβείων «Billboard» που έγιναν στο Λας Βέγκας και εντυπωσίασε με την αλλαγή της.

Χωρίς κάποιο ιδιαίτερο χτένισμα ή μακιγιάζ και με country look η νεαρή τραγουδίστρια παρουσίασε το νέο της single με τίτλο: «Μalibu» ενώ στο τέλος του τραγουδιού δεν κράτησε τη συγκίνησή της ξεσπώντας σε δάκρυα. 

Χωρίς τα περίπλοκα κοστούμια της και τους έξαλλους χορούς που χαρακτήριζαν τα προηγούμενα χρόνια τις εμφανίσεις της σε μουσικά βραβεία, έδωσε στους θαυμαστές της μία πολύ δυνατή ερμηνεία, φορώντας ένα πολύ απλό λευκό σύνολο.

Το τραγούδι είναι αφιερωμένο στον αρραβωνιαστικό της και πολύ γνωστό ηθοποιό Λίαμ Χέμσγουρθ, με τον οποίο επανενώθηκε μετά από κάποια χρόνια χωρισμού. Στο εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ έδειξε και για πρώτη φορά δημοσίως το δακτυλίδι του αρραβώνα της.

Για τη νέα της δισκογραφική δουλειά η Μάιλι Σάιρους επιστρέφει στις κάντρι ρίζες της και τις συνδυάζει με τον ανέμελο ήχο της Καλιφόρνια.

Το «Μαλιμπού» φέρει το όνομα τής περιοχής στο Λος Άντζελες όπου ζει το ζευγάρι, αλλά το τραγούδι είναι πολλά περισσότερο από μία αναφορά στο σπίτι τους.

Περιλαμβάνει ακόμα και πολλά… γλυκά υπονοούμενα για τη σχέση του ζευγαριού. «Ποτέ δεν θα σε πίστευα τρία χρόνια πριν αν μου έλεγες ότι θα ήμουν εδώ και θα έγραφα αυτό το τραγούδι», λέει ένας από τους στίχους.


σχετικα αρθρα