Μια εβδομάδα μετά το τέλος της «Πρωινής Μελέτης» και λίγες μόλις μέρες μετά την αποκάλυψη της στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά [email protected] ότι υπάρχει καινούργιο φλερτ στη ζωή της η 32χρονη παρουσιάστρια ταξίδεψε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Τουρκία. Και δεν ήταν μόνη της αν καταλαβαίνουμε σωστά από τα σχόλιά της στο Twitter.
Στη γειτονική χώρα όπως ενημέρωσε η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε για ένα γάμο, στον οποίο δεν παρευρέθηκε μόνη της ενώ παράλληλα είχε και τα… τυχερά της. Και από όσα διαβάζουμε προφανώς το διασκέδασε αρκετά.. «Ζήτω το Bollywood! Ζω στιγμές ταινίας σε γάμο ινδής με τούρκο. Αυτός ο Κεμάλ ο κουμπάρος νομίζω μου την πέφτει και φορτώνει ο άλλος! Μαναφούκι!» έγραψε το Σάββατο 9 Ιουλίου..

«Α ρε Κεμάλ! Είσαι άντρακλας» συνέχισε για να πει λίγο μετά: «Ωx σοβάρεψε ο dj! Έβαλε lady gaga! Όχι μη! Θέλω borat! Αφού το ‘χω! Να, ορίστε κάθισε μέχρι κ ο Κεμάλ! Ο άλλος που είναι; Οπλίζει;». Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου στην επιστροφή της στην Αθήνα αρκέστηκε να αναφέρει: «Και να που γύρισα έστω κ αργααα... Με ναργιλέδες στις αποσκευές!».

Πηγή: Yupi.gr